Silahlı çatışma Haberleri

silahlı çatışma haberleri ve güncel silahlı çatışma gelişmeleri, silahlı çatışma ile ilgili tüm video, silahlı çatışma fotoğrafları ve silahlı çatışma haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde meydana gelen trajik olayda, akraba ilişkileri arasındaki çatışma sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

Asayiş

İki mahalle muhtarının alacak verecek meselesi yüzünden başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü; bir muhtar hayatını kaybederken, bir esnaf yaralandı.

3.Sayfa

Dün Dededağ Mahallesi'nde, kahvehanede Burhan B. ile Emrah D. arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı bir çatışmaya dönüştü.

Asayiş

Bir gecekondu evinin yıkımına karşı çıkan ev sahibi, yıkım ekibine pompalı tüfekle saldırdı.

Asayiş

 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda iki otobüs firması arasında başlayan basit bir "yolcu kapma" tartışması nasıl bir silahlı çatışmaya dönüştü?

Asayiş

 Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sokak ortasında yaşanan silahlı çatışma, bir vatandaşın cep telefonuna an be an yansıdı.

Asayiş

İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALAN 3 KADIN YARALANDI. OLAYIN ŞÜPHELİLERİ, NEFES KESEN OPERASYONLA SAKLANDIKLARI YERDE YAKALANDI.

Asayiş

İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI ÇATIŞMADA 2 KİŞİ ÖLDÜĞÜ, 1 KİŞİ YARALANDIĞI SİLAHLI ÇATIŞMADA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş

SİLAHLI ÇATIŞMADA 2 TUTUKLAMA

Asayiş

Kahvehaneye yapılan silahlı saldırı sonucu çatışma çıktı. Çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Olay yerinden geçen şahıs kurşunların hedefi oldu

Asayiş

İKİ ŞAHIS ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI ÇATIŞMADA, ÇIKAN MERMİLERDEN BİRİ DÜKKANININ ÖNÜNDE DURAN SPOTÇUNUN KALBİNE İSABET ETTİ.