Şarj Haberleri

şarj haberleri ve güncel şarj gelişmeleri, şarj ile ilgili tüm video, şarj fotoğrafları ve şarj haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, bir apartman dairesinde meydana gelen yangın, gece boyunca şarjda bırakılan cep telefonundan kaynaklandı.

Teknoloji

Lityum-hava pil teknolojisinde önemli adımlar atıldı. 1000 defa şarj olabilen yeni batarya, 1700 km menzil sunuyor.

Bilim ve teknoloji

Bilim insanları, sadece bir bardak çay içeceğiniz sürede full şarj olabilen bir elektrikli araba bataryası geliştirdiler.

Teknoloji

Son yıllarda yüzlerce akıllı telefon piyasaya sürüldü. Bu da tüketiciler için ürün seçeneğini bir hayli artırmışken, seçim yapma konusunda kafa...

Teknoloji

Çinli şirket Betavolt, akıllı telefon, dron ve kalp pili gibi teknolojik cihazlar için 50 yıl dayanan nükleer batarya geliştirdi.

Gündem

Elektrikli araç şarj istasyonları için yılın ilk zammı uygulandı. ZES tarafından alınan kararla birlikte istasyon fiyatları değişiyor.

Asayiş

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, bir evde şarjda unutulan telefonun bataryasının patlaması sonucu çıkan yangında...

Gündem

Nehir temizleme işi yapan bir dalgıç, 10 Kasım tarihinde nehrin içerisinde somon balığı temizliği yaparken, kayaların arasında yosunla kaplı bir...

Teknoloji

Kablolu şarj dönemi son mu buluyor? Yeni yılda iPad serisini büyük değişiklikler bekliyor. iPad Pro, MagSafe şarj özelliğiyle gelecek.

Teknoloji

Cihazları belirli standartlar altında test ederek kıyaslayan DxOMark, en iyi pile sahip akıllı telefonlar listesini güncelledi.

Teknoloji

Telefonun şarjı olduğu halde kendiliğinden kapanması oldukça can sıkıyor. İşte bataryası dolu telefon kapanıyor sorununun çözümü.

Teknoloji

Akıllı telefon pazarında faaliyet gösteren markalardan biri olan Samsung, her sene yeni modeller tanıtıyor. Tabii bu pazardaki rekabeti sürekli olarak...