Protesto Haberleri

protesto haberleri ve güncel protesto gelişmeleri, protesto ile ilgili tüm video, protesto fotoğrafları ve protesto haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

Tahran'da, İran'ın İsfahan kentindeki bir tesisin İsrail tarafından hava saldırısına uğramasını protesto etmek amacıyla yüzlerce kişi sokağa döküldü.

Dünya

Seçimlerin ardından yaşanan belirsizlik, Imran Khan destekçilerini ülke genelinde protesto gösterileri düzenlemeye sevk etti.

Dünya

McDonald's, İsrail'e verdiği destek yüzünden global boykot ve protestolarla karşı karşıya kaldı ve şirketin Üst Yöneticisi durumu itiraf etti.

İnegöl

İnegöl halkı, terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden 12 kahraman Mehmetçik için Türk bayrakları eşliğinde anlamlı bir protesto gerçekleştirildi.

Bursa

Medeniyetlere başkentlik yapmış Bursa'nın tarihi İznik ilçesinde 2 bin yıllık surlara sprey boya ile "Katil İsrail" yazdılar.

Dünya

Filistin kefiyesi takarak ders veren öğretmenler, hem eğitim dünyasında hem de siyasi alanda geniş yankı uyandırdı.

Asayiş

İsrail'e destek verdiği iddia edilen ABD'li kahve markasının şubesine yapılan şiddetli protesto, camların kırılmasıyla sonuçlandı.

Spor

Milan, sahasında Paris Saint-Germain'i 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada İtalyan taraftarlar, Donnarumma'ya gösterdiği tepkiyle dünya gündemine oturdu

Dünya

Celtic Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Filistin bayrakları açan taraftarlarının kombine kartlarını iptal etti.

Dünya

İsrail’in Tel Aviv şehrinden Dağıstan'daki Mahaçkale Havalimanı'na inen bir uçak, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına protesto olarak büyük bir öfke...

Türkiye

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları tarafından yoğun tepkiyle karşılandı.

Türkiye

İstanbul'un kalbinde, yüzlerce insanın İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto ettiği büyük bir gösteriye tanık olundu.