Patlama Haberleri

patlama haberleri ve güncel patlama gelişmeleri, patlama ile ilgili tüm video, patlama fotoğrafları ve patlama haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

İtalya’da hidroelektrik santralinde meydana gelen patlamada en az 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişiden ise haber alınamıyor.

3.Sayfa

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde, Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezinde çıkan yangında 25 kişi hayatını kaybetti.

Bursa

Freni patlayan azot yüklü tankeri şarampole süren sürücü, facianın önüne geçti ancak meydana gelen patlamada hayatını kaybetti.

Türkiye

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikada sanayi tüpünün patlaması neticesinde 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Asayiş

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bugün, yer altı doğalgaz hattında meydana gelen patlama, bölgede korku ve endişeye neden oldu.

Asayiş

Karadeniz sahilindeki şehirlerde akşam saatlerinde 4-5 kez duyulan patlama sesi, tedirginliğe yol açtı.

Asayiş

Sivas’ta mobilya üretimi yapan Ofisline fabrikasında kaynak işlemi sırasında meydana gelen patlamada 1’i ağır 2 işçi yaralandı.

Asayiş

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, bir evde şarjda unutulan telefonun bataryasının patlaması sonucu çıkan yangında...

Türkiye

Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana gelen doğal gaz patlamasında bir vatandaş yaralandı.

Dünya

Bilim insanları, tahmini çapı Everest Dağı'nın üç katı olan bir kuyruklu yıldızın uzayda ikinci kez patladığını ve Dünya'ya doğru geldiğini...

Asayiş

KAĞITHANE’DE EVİNİ İLAÇLAYIP ÇIKAN YAŞLI BİR ÇİFTİN 2 GÜN SONRA DÖNDÜKLERİ EVDE DEHŞETİ YAŞADI. ANAHTAR KİLİDİNE KADAR BANTLANAN EVDE KAPI...

İnegöl

İnegöl Kemalpaşa Mahallesi'nde beklenmedik bir olay vatandaşları endişelendirdi. Elektrik trafosunda çıkan dumanlar sonrasında yaşananlar, mahalle sakinlerini harekete geçirdi.