NATO Haberleri

NATO haberleri ve güncel NATO gelişmeleri, NATO ile ilgili tüm video, NATO fotoğrafları ve NATO haberleri Genç Gazete sitemizde


Genel

Ermenistan Cumhurbaşkanı Vahagn Haçaturyan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile yaptığı görüşmenin ardından, “Ermenistan'ın samimi isteği, tüm komşularıyla komşuluk ve...

Genel

Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü (KFOR) bünyesi altında görev yapan Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanlığı tarafından düzenlenen...

Dünya

NATO'nun Ukrayna'ya asker gönderme önerisi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından sert bir tepkiyle karşılandı.

Dünya

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’nin bazı müttefikler tarafından Ukrayna'ya hibe edilen gemilerin Karadeniz'e girmesine izin vermediğine dair gelen soruya...

Dünya

Polonya Başbakanı Donald Tusk, Avrupa Birliği'nin (AB) ekonomisinin Rusya'dan 8 kat daha büyük olduğunu, nüfusunun 6 katı daha fazla olduğunu...

Dünya

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO müttefiklerinin Ukrayna’ya yönelik silah ve mühimmat yardımları konusundaki açıklamasında Türkiye’yi örnek gösterdi.

Gündem

İsveç'in NATO üyeliği, Türkiye ile İsveç arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Dünya

İletişim Başkanlığı, İsveç'in NATO üyeliği kararıyla ilgili "ABD Kongresinin, ıslak imzalı kararın aslını görmek istediği" iddialarının doğru olmadığını açıkladı.

Dünya

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye 40 adet F-16 Blok 70 savaş uçağı ve 79 adet F-16 modernizasyon kitinin satışını onayladı.

Gündem

Bu protokol, İsveç Krallığı'nın NATO ile resmi olarak entegrasyonunu sağlamak amacıyla atılmış önemli bir adımı temsil ediyor.

Türkiye

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin İsveç'in NATO üyeliğini onaylamasının ardından ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışının önü açıldı.

Politika

ABD Dışişleri Bakanlığı, Başkan Joe Biden ve Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in Türkiye'nin F-16 filosunun modernizasyonuna desteğini vurgulayan bir açıklama yaptı.