Namaz Haberleri

namaz haberleri ve güncel namaz gelişmeleri, namaz ile ilgili tüm video, namaz fotoğrafları ve namaz haberleri Genç Gazete sitemizde


İnanç

Kadınlar adet ve lohusalık gibi özel günlerinde Ramazan ayını nasıl değerlendirebilir? Kadınlar özel günlerde oruç tutabilir mi?

İnanç

Günlük hayatın koşuşturması içinde ruhsal bir sığınak ve huzur kaynağıdır namaz. Namaz nasıl kılınır? Namazda hangi dualar okunur?

İnanç

Ayetel Kürsi'nin Arapça ve Türkçe okunuşu, anlamı, tefsiri ve hayatımıza kattığı değerler nelerdir? İşte detaylar...

İnanç

Her ebeveynin başına gelebilecek bir durum olan bebek kusmuklarının kıyafete bulaşması durumunda bebek kusmuğu abdest ve namaza engel olur mu?

İnanç

İslam dininde abdest almadan önce idrarın tamamen kesildiğinden emin olmak için beklemek gerekiyor. Bunu yapmazsak alınan abdest sayılır mı?

İnanç

Cuma namazının farziyeti ve tarihsel önemi nedir? İşte, asırlardır süregelen ibadetin arka planı ve günümüzdeki yansımaları.

İnanç

Gündelik yaşamda sıkça karşılaşılan bir soru: Temizlikte alkol içeren maddelerin kullanımı dini açıdan uygun mu? İşte Din İşleri Yüksek Kurulu’nun...

İnanç

Din İşleri Yüksek Kurulu, cünüplük durumunda uyuma, yemek ve içme ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, bu durumda hangi hareketler...

İnanç

Sosyal medya da canlı yayın esnasında namaz ve din ile dalga geçtiği iddia edilen güvenlik görevlisine 10 yıla kadar hapis...

Gündem

Antalya'da polislerin kendisini gözaltına almasını engellemeye çalışan bir şüpheli, sokak ortasında namaz kılmaya başladı.

Haberde İnsan

Elazığ’da kağıt toplayıcısının sağanak yağmurun altında namaz kılması görenleri duygulandırdı.

Gündem

Kastamonu camide namaz kılarken kalp krizi geçiren bir kişi hayatını kaybetti.