Motorin Haberleri

Motorin haberleri ve güncel Motorin gelişmeleri, Motorin ile ilgili tüm video, Motorin fotoğrafları ve Motorin haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

Akaryakıt fiyatlarında beklenen zamlar, araç sahiplerini harekete geçiriyor; uzmanlar depoları doldurma çağrısında bulunuyor.

Ekonomi

Son zamanlarda dünya genelinde Brent petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik, benzin ve motorin fiyatlarının doğrudan etkilenmesine sebep olmaktadır.

Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), rafineri şirketlerine geçtiği yazının ardından benzin ve motorin fiyatlarında bir indirim daha yapılmasına karar verdi.

Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)'nın talimatıyla birlikte bu gece yarısından itibaren motorin ve benzine de yeni bir indirim uygulanacak.

Ekonomi

Geçtiğimiz hafta hem motorine hem de benzine zam gelmişti, bu kez indirim haberi akaryakıt ürünlerinden motorin için geldi.

Ekonomi

Son olarak benzin ve motorin fiyatlarına yapılan zamların ardından LPG fiyatlarına da önemli bir artış geliyor.

Ekonomi

Türkiye'de enerji piyasasında yaşanan gelişmeler, motorin ve benzin fiyatlarında gece yarısından itibaren yeni bir zam beklentisini gündeme getirdi.

Ekonomi

Brent petroldeki fiyat artışları ve döviz kuru ile vergilerdeki zamların etkisiyle akaryakıt fiyatlarında yeni bir artış daha bekleniyor.

Gündem

İstanbul, Ankara, ve İzmir gibi büyük şehirlerdeki birçok akaryakıt istasyonunda bugün itibariyle benzin ve motorin fiyatlarına yeni zamlar uygulandı.

Ekonomi

Türkiye genelinde döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların etkisiyle bir gece yarısı akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geldi.

Gündem

Motorine 24 saat geçmeden ikinci bir zam haberi daha geldi. Pompada benzin de zamdan nasibini alacak!

Ekonomi

Benzinin litre fiyatına 2 lira, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 40 kuruş zam gelmesi bekleniyor.