Motor Haberleri

Motor haberleri ve güncel Motor gelişmeleri, Motor ile ilgili tüm video, Motor fotoğrafları ve Motor haberleri Genç Gazete sitemizde


Otomobil

Günümüzde bir araba alırken, motorun dayanıklılığı ve uzun ömürlü olup olmadığı, pek çok tüketicinin öncelikli olarak dikkate aldığı bir faktördür.

Türkiye

Yerli ve milli insansız savaş uçağı KIZILELMA ve motoru ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi. İşte detaylar...

Yaşam

 Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, rutin kontroller esnasında durdurulan bir otomobilin motorundan gelen sesler üzerine polis ve bekçi ekipleri hemen harekete geçti.

Asayiş

Bursa’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada bariyerlere çarparak refüje düşen motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında ehliyetlerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Motor kullanımıyla ilgili yeni bir düzenlemeye gittiklerini...

Türkiye

Hatay’ın Hassa ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Ayrıca kazaya karışan Musab H.’nin aracını 3 gün önce aldığı öğrenilirken...

Teknoloji

Köşe Yazarımız Muhammed Ubeyd AYTEKİN bu yazısında 'elektrikli araç motor sürücülerinin motor üzerindeki farklı etkilerini' kaleme aldı!

Bursa

İznik te meydana gelen trafik kazasında kamyonet ile motosiklet çarpıştı, kaza sonucunda 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.