Mesaj Haberleri

Mesaj haberleri ve güncel Mesaj gelişmeleri, Mesaj ile ilgili tüm video, Mesaj fotoğrafları ve Mesaj haberleri Genç Gazete sitemizde


Eğitim

Bayram tatiliyle birleşen ara tatil öncesinde öğrencilere ve öğretmenlere yönelik yayımladığı mesaj, eğitim camiasında önemli bir karşılık buldu.

Yaşam

Dünya Sıfır Atık Günü vesilesiyle paylaştığı mesajında, atık yönetimi ve doğal kaynakların korunması konusunda duyarlılığın vurgusunu yaptı.

Gündem

Türkiye'nin öncelikli gündem maddesi, daha önce ödediği paraların iadesi ve ABD ile ilişkilerde terör örgütlerine verilen desteğin sonlandırılmasıdır.

Dünya

Pakistan'da yaşanan bu üzücü olay, ülkenin sert dine hakaret yasalarının beraberinde getirdiği ciddi sonuçlara işaret ediyor.

Teknoloji

Instagram platformunda özel mesaj kutusunu çok sık kullanıyorsanız, bugüne kadar başınızı ağrıtan iki önemli konuda Meta firması beklenen güncellemeyi sunmaya...

İnegöl

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, 2023 yılının, Cumhuriyet'in yüzüncü yılı olması...

Teknoloji

Google’ın otomobil odaklı geliştirdiği yazılım Android Auto, mesaj özetleme özelliği ile karşımıza çıkacak. İşte detaylar!

Güncel

Uzmanlara göre bu dolandırıcılık furyası, kasım ayındaki indirimler ve artan online alışverişlerle birlikte ortaya çıktı.

Kadın & Aile

Bir boşanma davasında hem kocanın hem de kadının sadakatsizlikle suçlandığı ve Yargıtay'ın bu konuda nasıl bir karar verdiği merak konusu...

Gündem

Whatsapp'da artık yanlış yazılan mesajlara müdahale edebileceksiniz

3.Sayfa

Baldıza sosyal medya üzerinden mesaj atıldığı iddiası silahlı kavgaya neden oldu. 1 kişinin öldüğü kavgada zanlılardan biri tutuklandı.

Gündem

YSK, bazı vatandaşlara YSK tarafından iletildiği iddia edilen "Seçmen kaydınızı sorgulayın" e-postaların gönderildiğini belirterek, bu mesajlara itibar edilmemesinı istedi.