Malatya Haberleri

Malatya haberleri ve güncel Malatya gelişmeleri, Malatya ile ilgili tüm video, Malatya fotoğrafları ve Malatya haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Malatya’da, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari aracın çarptığı 81 yaşındaki yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Malatya’da düzenlenen sahte altın operasyonunda piyasa değeri yaklaşık 11 milyon 507 bin 484 TL değerinde sahte altın ele geçirildi. Operasyonda...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya ziyareti kapsamında yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yaşam

Baharın müjdeleyicisi olarak da görülen kuzu doğumlarının başladığı Malatya’da, depremde ağır yara alan yetiştiricilerin, bu yıl doğumlarda ikizlik oranının yüksek...

Asayiş

Malatya’da bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 3 kilo 13 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan kadın yolcu tutuklandı.

Asayiş

Malatya’da, sosyal medya ve kurdukları sahte sitelerle yasadışı bahis oynattıkları tespit edilen 3 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan 1’i tutuklandı.

Asayiş

Malatya’da hafif ticari aracın trambüse arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Asayiş

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde iki arkadaş arasında “kız“ meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Asayiş

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde sokakta yürürken motosikletli şahıslar tarafından pompalı tüfekle vurulan bir kişi yaralandı.

3.Sayfa

Malatya’da inşaat iskelesinden düşen 27 yaşındaki işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Asayiş

Malatya’da otomobille çarpışarak yola savrulan motokurye yaralandı.