Küçükçekmece Haberleri

Küçükçekmece haberleri ve güncel Küçükçekmece gelişmeleri, Küçükçekmece ile ilgili tüm video, Küçükçekmece fotoğrafları ve Küçükçekmece haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Küçükçekmece’de kimliği belirsiz kişi veya kişiler E-5 Karayolu yanyol üzerinde bulunan otele uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Asayiş

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan Bahariye Caddesi üzerindeki bir fabrikada, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Asayiş

Küçükçekmece ilçesinde dün gece meydana gelen olayda, bilinmeyen kişiler tarafından 19 aracın lastikleri bıçakla patlatıldı.

Asayiş

İstanbul'un Küçükçekmece'de, gece yarısı yaşanan sıra dışı olayda 19 aracın lastiği bıçakla patlatıldı. Polis yapanları yakalayınca bakın ne dediler?

Asayiş

Küçükçekmece’de kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişiyi silahla vurarak yaralayan şahıs polis ekipleri tarafından tabanca ile yakalandı

Asayiş

Küçükçekmece’de, AVM içinde bulunan güzellik merkezinin camlarını kırıp kadınları taciz ettiği ileri sürülen şahsı esnaf darp etti.

Asayiş

Küçükçekmece'de iki grup arasında çıkan kavgada, 2 kişi camdan atlayarak kaçtı; biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

Türkiye

Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen şiddetli doğalgaz patlamasında bir kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı.

Yaşam

Küçükçekmece, Halkalı'da bulunan bir otomobil bakım servisinde fırtına nedeniyle yaşanan bir kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş

Küçükçekmece'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ancak iş yerinin ruhsatsız ve mühürlü olduğu ortaya çıktı.

3.Sayfa

Halkalı Gümrük Yolu’nda kontrolünü kaybeden bir otomobilin sürücüsü refüjdeki ağaca çarparak takla attı. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

3.Sayfa

Küçükçekmece’de park alanından çıkmaya çalışırken kontrolden çıkan otomobil dere yatağına uçtu. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan 4 kişinin hafif şekilde...