Köpek saldırısı Haberleri

köpek saldırısı haberleri ve güncel köpek saldırısı gelişmeleri, köpek saldırısı ile ilgili tüm video, köpek saldırısı fotoğrafları ve köpek saldırısı haberleri Genç Gazete sitemizde


Türkiye

Ankara'da sürü halindeki başıboş köpekler küçük bir çocuğa saldırdı.

Güncel

Antalya’da zinciri bahçeden sokağa kadar uzanan sahipli bir köpeğin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki çocuk boynundan yaralandı.

Çevre

Türkiye’de her gün köpek saldırısı haberleri yapılıyor. Başıboş sokak köpeklerinin saldırısı sonucu birçok vatandaşımız hayatını kaybetti.

İnegöl

İstanbul'dan ailesiyle Antalya'ya tatile giderken İnegöl'de mola için durduğu akaryakıt istasyonunda köpeğin saldırısına uğradı.

Asayiş

Gün geçmiyor ki yeni bir köpek saldırısı haberi olmasın, tasmasız gezdirilen bir köpek sahibi tarafından gezdirilen köpeğe ve sahibine saldırdı.

İnegöl

İnegöl'ün Akhisar Mahallesi'nde meydana gelen olayda sahipli köpeğin saldırısına uğrayan 7 yaşındaki Umut yaralandı.

Çevre

Veterinerler uyarıyor; sokak hayvanlarının çoğalmasıyla kuduz tehlikesi arttı. Kısırlaştırma ihmal edilmemeli.

3.Sayfa

Kocaeli’de saldırıya uğradığı köpeklerden kaçarken 3 metre yükseklikten düşen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi başını beton zemine çarparak ağır yaralandı.

Gündem

Van’ın İpekyolu ilçesinde 10 yaşındaki Emir Mete Durna’nın ölümüne neden olan köpeğin tutuklanan sahibi H.K. hakkında hazırlanan iddianame ağır ceza...