Kadın cinayeti Haberleri

kadın cinayeti haberleri ve güncel kadın cinayeti gelişmeleri, kadın cinayeti ile ilgili tüm video, kadın cinayeti fotoğrafları ve kadın cinayeti haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Çankırı’da yaşanan aile içi şiddet sonucu bir kadın hayatını kaybetti. Kavga ettiği eşi tarafından bıçaklanan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

Gündem

Duzce Konuralp Orhangazi Mahallesinde bulunan bir Apartmanda boğazından bıçaklanmış bir kadın ceseti bulundu.

Asayiş

Henüz bilinmeyen nedenle 45 yaşındaki İ.Y, tartıştığı eşi F.Y’yi (41) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Ardından kayıplara karıştı.

Güncel

Bir kadın cinayeti daha.Boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayarak öldürdü.Ankara'nın Nallıhan ilçesinde bir kişi boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayarak öldürdü.

Asayiş

Bursa’da bir eğlence merkezinde çalışan Nurcan İnan(41) mekandan çıktıktan sonra kızı Yağmur M.’nin(18) gözleri önünde İzzet Akdeniz(46) tarafından öldürüldü.

Asayiş

Karaman’da dini nikahlı eşiyle tartıştıktan sonra 12 yaşındaki çocuğunu da yanına alıp bir tanıdığının evine sığınan 34 yaşındaki kadın, kocası...

Asayiş

Adana’da boşanması aşamasındaki kocası tarafından kafasından vurulan kadın olaydan 7 gün sonra hayatını kaybetti.

3.Sayfa

Turgutlu'da bir kişi önce eski eşini sonra kendini vurdu. Korkunç olayda 2 kişi hayatını kaybetti.

Kadın & Aile

Ayrı yaşadığı eşini av tüfeği ile vurarak öldürmekten yargılanan sanık, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Sağlık

Boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen doktor Melek Bağce, memleketi Konya’nın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

3.Sayfa

Kızı öldürülen Cennet Bor, olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen eski damadı Erkan A. ve katil zanlısı torununun en ağır cezayı...

3.Sayfa

Isparta’da 7 aylık hamile dini nikahlı eşini öldüren Şehmuz Gezen için savcı ağırlaştırılmış müebbet hapis istedi.