Ispanya Haberleri

ispanya haberleri ve güncel ispanya gelişmeleri, ispanya ile ilgili tüm video, ispanya fotoğrafları ve ispanya haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

 İspanya parlamentosunda yapılan oylamada, “Katalan ayrılıkçılara yönelik af tasarısı” 171 "evet"e karşı 179 “hayır” oyuyla reddedildi.

Asayiş

İspanya’dan Rusya’ya giden 185 metre uzunluğundaki 'ELIJAH' isimli tanker, Çanakkale Boğazı'ndan geçişi sırasında Gökçeada açıklarında...

Dünya

İspanya'da tatildeyken kaybolan İngiliz çocuk Alex Batty, 6 yıl sonra Fransa'nın bir köyünde yolda tek başına yürürken bulundu.

Çevre

İspanya'nın geleceğinin parlak yıldızı, Veliaht Prenses Leonor! Genç yaşına rağmen kraliyet ailesinin resmi görevlerinde yer almaya başladı.

Dünya
Çevre

Türkiye’de her gün köpek saldırısı haberleri yapılıyor. Başıboş sokak köpeklerinin saldırısı sonucu birçok vatandaşımız hayatını kaybetti.

Asayiş

Seçim öncesinde YouTube üzerinden yaptığı yayınlarla gündeme gelen Muhammed Yakut, İspanya'nın Santander şehrinde yakalandı.

Spor

Fenerbahçe’den İspanya’da bulunan Real Madrid kulübüne transfer olan Arda Güler yaptığı basın açıklamasında, Fenerbahçe taraftarının kendisine kırılmamasını söyledi.

Gündem

İspanya'nın Real Madrid Kulübü ile 6 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler, başka bir takıma gitmeyeceğini, buraya oynamak için geldiğini açıklayarak;...

Güncel

Fas’tan İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları’na giden göçmenleri taşıyan botun batması sonucu 11’i kadın, 3’ü çocuk toplam 51 kişi hayatını kaybetti.

Spor

İspanya’nın Santiago de Compostela kentinde düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda U20 Kadın Milli Güreş Takımı, üçüncü oldu.

Magazin

İspanya’da bir kadın, sosyal medyada kendisini Brad Pitt olarak tanıtan bir şahıs tarafından 170 bin euro dolandırdı.