Hayvanlar Haberleri

Hayvanlar haberleri ve güncel Hayvanlar gelişmeleri, Hayvanlar ile ilgili tüm video, Hayvanlar fotoğrafları ve Hayvanlar haberleri Genç Gazete sitemizde


Astroloji-Rüya

İşte, uyku ve rüyalar üzerine yapılan araştırmalardan çarpıcı gerçekler ve hayvanların uykusundaki ilginç farklılıklar.

Bursa

Bursa’da köpek maması ve kedi kumu üretimi gerçekleştiren firma, vatandaşların aldıkları her ürünün ‘Her Eve Bir Pati Derneği’nde kimsesiz hayvanlar...

Çevre

Türkiye'de 639 tür hayvan koruma altına alınarak nesillerinin devamlılığı sağlandı. Peki, Türkiye’de nesli tükenen hayvanlar hangileri?

Çevre

Adeta gelin gibi süslenen hayvanların kemençe, davul ve zurnalar eşliğinde bin 725 rakımlı Dikmen Yaylası yolculuğu renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye

Diyarbakır'da sokak köpekleri ahıra girerek 70 hayvanı telef etti.

3.Sayfa

Samsun’da otlattığı hayvanın peşinden koşarken düşerek kafasını taşa çarpan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye

Mersin’in Erdemli ilçesinde canlı hayvan taşıyan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaklaşık 60 küçükbaş hayvan telef oldu.

Gündem

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde gece saatlerinde küçükbaş hayvanların bulunduğu ahıra saldıran vahşi hayvanlar, 15 koyunu telef etti, biride kayıp oldu.

Çevre

Yaban hayatını daha yakından incelenmek üzere dağ ve ormanlara kurulan 43 adet foto kapana yakalanan; karaca, kurt, tilki, kızıl geyik,...

Çevre

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde çiftlik hayvanlarının Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depreme gösterdikleri tepki kameraya yansıdı.