Hasta Haberleri

hasta haberleri ve güncel hasta gelişmeleri, hasta ile ilgili tüm video, hasta fotoğrafları ve hasta haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

Yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilen bir operasyonla, 62 yaşındaki bir hastaya domuzdan alınan genetiği değiştirilmiş bir böbrek nakledildi.

İnanç

Oruç tutarken göz, kulak ve burun damlası kullanmanın orucu bozup bozmayacağına dair fıkıh uzmanlarının görüşlerini paylaşıyoruz.

Gündem

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan İbni Sina Hastanesi'ne düzenledikleri baskında, doktor kılığına girerek 3 Filistinliyi öldürdü.

Sağlık

Ağrı, vücudumuzun karmaşık bir iletişim sistemiyle ilgilidir ve hala çözülememiş sırlar barındırır. Bu haberde, ağrının doğası ve türlerini inceliyoruz.

Sağlık

Dünya genelindeki 55 milyondan fazla Alzheimer hastasına her 3,2 saniyede yeni bir kişi ekleniyor. Beyninizi ihmal etmeyin!

Sağlık

"Mevsimsel Geçişler Sizi Hasta Etmesin" başlığı altında yapabileceğiniz bazı önlemler şunlar olabilir:

Dünya

Burası Avrupa’da bir ülke. Hastanede yeterli yatak ve personel olmaması, hastaların saatlerce otopark alanına çekilen ambulanslarda beklemesine sebep oluyor.

Sağlık

SMA'da gen tedavisi başlıyor Koca: Hasta grubu belirlendi tedavi yakında başlayacak.

Sağlık

Hollanda’da düşme sonucu kalçasında meydana gelen kırık nedeniyle girdiği ameliyatların ardından ölüme terk edilen 74 yaşındaki Leyla Tek, ambulans uçakla...

Gündem

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge “4 Mart Dünya Obezite Günü” hakkında bilgiler verirken, “Dünya obezite günü, insanların...

Sağlık

Artvin’in Borçka'da yolu kar nedeniyle kapalı olan Camili bölgesinde elektrik akımına kapılan hasta, Gürcistan üzerinden Hopa Devlet Hastanesine getirildi.