Hakkari Haberleri

Hakkari haberleri ve güncel Hakkari gelişmeleri, Hakkari ile ilgili tüm video, Hakkari fotoğrafları ve Hakkari haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Hakkari’nin Çukurca ilçesinden havalanan helikopterler sınıra doğru uçtu.

Türkiye

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde akşam saatlerinde gizemli bir ışık görüldü.

Türkiye

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sağanak yağışlar sonrası bir iş yeri sular altında kaldı.

Asayiş

Hakkari’de Yüksekova-Van karayolunda heyelan meydana geldi. Heyelan sırasında yoldan geçen araçlar dakikalarla kaya parçalarının altında kalmaktan kurtulurken, faciadan dönüldü.

Asayiş

Hakkari’nin Gazi Mahallesi’nde 3 katlı binanın penceresinden düşen 3 yaşındaki Batın Güldal’ın tedavisi devam ediyor.

Gündem

2 Nisan 2024 tarihinde yaşanan Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak ve İzmir'deki izinsiz gösteri yürüyüşleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Asayiş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde izinsiz yürüyüş düzenleyen gruba polis müdahale etti.

Asayiş

Hakkari'de kasten adam öldürme suçundan müebbet hapis cezası ile 15 yıldır aranan şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş

Hakkari'de güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda büyük çapta uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yaşam

Şırnak ve Hakkari bölgelerinde nadir bulunan ve nesli tükenme tehlikesi altında olan ters laleler, doğanın muhteşem bir hediyesi olarak biliniyor.

Çevre

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, iftar vakti gökyüzünde beliren ve sarı bir ışık yayan gizemli cisim, bölge sakinlerini şaşkına çevirdi.

Asayiş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun sağanak nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına belediye ekipleri yetişti. Belediye ekipleri vatandaşları kepçeyle kurtardı.