Göç Haberleri

Göç haberleri ve güncel Göç gelişmeleri, Göç ile ilgili tüm video, Göç fotoğrafları ve Göç haberleri Genç Gazete sitemizde


Çevre

Uludağ'ın güney yamaçlarındaki Gököz Göleti, bu kez turistlerin değil, havada ve yerde muhteşem görüntüler oluşturan binlerce leyleğin konuğu oldu.

Çevre

Kızılcahamam, Nisan ayında kuluçkaya yatmak üzere gelen leyleklerin bu yıl sıcak havaların etkisiyle bir ay erken gelmesiyle şenlendi.

İnegöl

İnegöl'ün kıyısında, tarihi ve doğal güzellikleriyle bezeli Baba-oluk Köyü, geçmişten günümüze uzanan hikayesiyle dikkat çekiyor.

İnegöl

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı 2023 yılı nüfus verileri, İnegöl'ün en çok nereden göç aldığını ortaya koydu.

Çevre

Erzincan'ın yüksek rakımlı Munzur Dağları'nda, karla kaplı zorlu coğrafyada hayatta kalma mücadelesi veren yaban keçilerinin göç yolculuğu gözler önüne serildi.

Dünya

Gazze'ye gelin giden İHH Gazze Yetim Birimi Başkanı olan Hüseyni'nin hikayesi, Gazze'de yaşanan insani trajediyi gözler önüne seriyor.

Bursa

Lozan Mübadelesi’nin 100. yılı anısına Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Bursa Günlüğü Hikaye Yarışması' büyük ilgi gördü.

Gündem

Resmi verilere göre son 5 yılda 2,2 milyon kişi İstanbul’dan diğer şehirlere göç etti. En büyük göç sebeplerinden birisi “daha...

Asayiş

İstanbul'da beklenen deprem endişesiyle birçok vatandaş şehri terk etmeye karar verdi. Peki, bu göç dalgasında hangi şehirler en çok tercih...

Yaşam

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı tarafından "İç Göç İstatistikleri" verileri yayımlandı.

Çevre

Adeta gelin gibi süslenen hayvanların kemençe, davul ve zurnalar eşliğinde bin 725 rakımlı Dikmen Yaylası yolculuğu renkli görüntülere sahne oldu.

Gündem

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, düzensiz göçle mücadele kapsamında yılbaşından bu yana, 42 bin 685 düzensiz göçmenin sınır dışı edildiğini...