Geldi Haberleri

geldi haberleri ve güncel geldi gelişmeleri, geldi ile ilgili tüm video, geldi fotoğrafları ve geldi haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Samsun’da sabah nikahları kıyılan genç çift, öğle saatlerinde de oylarını kullandı. Gelinlikle oy kullanmaya gelen çifti gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Siyaset

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için yurt dışında kullanılan oylar Ankara’ya getirildi.

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığından öğrencilere 2. tur müjdesi geldi. Okullar 4. gün tatil ediliyor.

Gündem

SGK, nisan ayı içerisinde EYT kapsamında emekli olanların geçmiş Ramazan Bayramı emekli ikramiyesinin bugün hesaba yatacağını açıkladı.

Gündem

Türkiye’de ilk defa, yerli ve mili otomobil TOGG’un parçaları, boya koruma işlemi sırasında söküldü. Aracı merkezde gören vatandaşlar ise fotoğraf...

Gündem

Bu gece yarısından itibaren motorinin litresi 1 lira 30 kuruş düştü. İndirimin ardından motorin Bursa'da 18,78 kuruşa geriledi.

Gündem

Bursa'da Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde ayakta kraker atıştırırken eceli gelen adamın son anları, güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya’da 38 yaşındaki 3 çocuk babası adam, sabah namazı kılarken seccade üzerinde hayatını kaybetti.

Gündem

Gümüşhane’de cami imamına Müslüman olmak istediğini söyleyen Kamerunlu Hristiyan genç kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.

Spor

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvasının finaline Türk futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, Hami Mandıralı ve Saffet...