Ermenistan Haberleri

ermenistan haberleri ve güncel ermenistan gelişmeleri, ermenistan ile ilgili tüm video, ermenistan fotoğrafları ve ermenistan haberleri Genç Gazete sitemizde


Genel

Ermenistan Cumhurbaşkanı Vahagn Haçaturyan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile yaptığı görüşmenin ardından, “Ermenistan'ın samimi isteği, tüm komşularıyla komşuluk ve...

Dünya

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü'de düzenlenen SPECA Devlet Başkanları 18. Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

 A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 elemelerinde D Grubu'nu lider bitirerek tarihinde ilk kez büyük bir turnuvaya grup lideri olarak...

Dünya

Ermenistan’da polis ile Başbakan Paşinyan karşıtları arasında arbede

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Karabağ, Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statünün dayatılması asla kabul edilmeyecektir.

Spor

Ermenistan ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrasında konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, “Hırvatistan maçı önem kazandı” dedi.

Spor

A Milli Futbol Takımı, bu akşam saat 21.45’te, 617. maçına Ermenistan karşısında çıkacak. Maç TRT 1 ekranlarında.

Dünya

Ermenistan başbakanı Nikol Paşinyan, parlamentoda muhalefetten bir milletvekili ile girdiği diyalogda devlet sembollerine ilişkin eleştirilerde bulundu.

Siyaset

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan güçlerinin sınırdaki Azerbaycan mevzilerine insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırdığını duyurdu.