ENKAZ Haberleri

ENKAZ haberleri ve güncel ENKAZ gelişmeleri, ENKAZ ile ilgili tüm video, ENKAZ fotoğrafları ve ENKAZ haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

Anime karakterlerinden esinlenerek üretilen robot, afetlerde arama kurtarma ve yardım çalışmaları ile uzay araştırmalarında kullanılmak üzere tasarlandı.

Dünya

Gazze'nin Deir al-Balah şehrinde yaşanan hava saldırısında 20 kişi hayatını kaybetti. Peki, İsrail teröründe son durum ne?

Türkiye

Hatay'da yaşanan depremin ardından enkaz kentteki depremzedeler, hayallerini gerçeğe dönüştüren anahtarları teslim aldı.

Çevre

Ağır hasar alan binaları döşediği dinamitlerle yıkan ve çevresinde "Bombacı kadın" olarak tanınan Esra Eken, afetin izlerinin silinmesinde görev yapıyor.

Türkiye

Asrın felaketinin yaşandığı Hatay’da 215. günde enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, çalışma yapılan bir enkaz içerisinde ceset çıktı.

Çevre

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara yol açtığı belirlendi.

3.Sayfa

Metruk binanın yıkımı sırasında meydana gelen göçükte enkaz altında kalan 1 kişi yaşamını yitirdi.

3.Sayfa

6 Şubat depreminin 122. gününde Adıyaman’da, bir binanın enkazını kaldırma çalışmaları esnasında kadın cesedi bulundu.

Kadın & Aile

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, enkaz altından refakatçisiz çıkarılan bin 914 çocuktan bin 836’sının ailelerine teslim edildiğini duyurdu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, eşi Hümeyra Şahin Oktay ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremin 248’inci saatinde enkazdan kurtarılan 16...

Türkiye

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan Oğuzhan Akkoç 6 Şubat depremlerinde yıkılan evlerin enkazında kalan yaklaşık bir milyon tutarındaki altınlarını kepçe yardımıyla...

Gündem

Enkaz depolanma alanlarında gereken hassasiyetin gösterildiğini ifade eden Bakan Akar, "Burada yapılması gereken neyse sadece bugün yok bir de yarını...