Dron Haberleri

dron haberleri ve güncel dron gelişmeleri, dron ile ilgili tüm video, dron fotoğrafları ve dron haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

Çinli şirket Betavolt, akıllı telefon, dron ve kalp pili gibi teknolojik cihazlar için 50 yıl dayanan nükleer batarya geliştirdi.

Türkiye

Türk savunma sanayisi bünyesinde dronlarda kullanılmak üzere geliştirilen akıllı mühimmat çözümlerine DROKET eklendi.

Asayiş

Bursa'da helikopter ve dron destekli büyük bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 64 şüpheli yakalandı.

Teknoloji

Manchester Üniversitesi'nden bir grup mühendis, bugüne kadar yapılmış en büyük dört pervaneli drone'u tamamlamayı başardı.

Asayiş

Bursa Emniyeti, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphelilere yönelik büyük bir operasyon düzenledi.

Çevre

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi sivrisinek ve larva sorununun çözümü için dronlarla da mücadele gerçekleştiriyor.

3.Sayfa

İstanbul’da kaçak kazı yapan defineciler, ormanlık alanda denetim yapan polis dronuna yakalandı.

Dünya

Rus ordusu, başkent Kiev'e hava saldırısı gerçekleştirdi. Sabaha karşı ise Rusya'nın başkenti Moskova'ya bir saldırı düzenlendi.

Gündem

Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ın talimatlarıyla Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri drone ile trafikten denetimler gerçekleştirdi.

Çevre

Süleyman Mutlu, Çilekbeli geçidini görüntülediği dron, şahinin saldırısına uğradı. Saldırı anı dron kamerasına yansıdı.