DOĞA Haberleri

DOĞA haberleri ve güncel DOĞA gelişmeleri, DOĞA ile ilgili tüm video, DOĞA fotoğrafları ve DOĞA haberleri Genç Gazete sitemizde


Çevre

Uludağ'ın güney yamaçlarındaki Gököz Göleti, bu kez turistlerin değil, havada ve yerde muhteşem görüntüler oluşturan binlerce leyleğin konuğu oldu.

Çevre

Kızılcahamam, Nisan ayında kuluçkaya yatmak üzere gelen leyleklerin bu yıl sıcak havaların etkisiyle bir ay erken gelmesiyle şenlendi.

Dünya

Dünya üzerindeki en büyük yılan türü, dev bir yeşil anakonda keşfedildi!

İnegöl

İnegöl'ün güneydoğusunda, Domaniç Dağları'nın eteklerinde yer alan Bahçekaya Köyü, zengin tarihi ve doğasıyla dikkat çekiyor.

Çevre

 Türkiye'nin en büyük kayak merkezlerinden biri olan Uludağ, bulutların ve sisin efsanevi dansıyla adeta bir masal dünyasına dönüştü.

İnegöl

İnegöl'ün yeni nefes alma noktası Millet Bahçesi yakında açılıyor! 451.800 m2'lik devasa alanda, doğa, eğlence ve kültür bir arada!

İnegöl

Öncelikle bu değerli fotoğrafı GençGazete’ye ulaştıran eski itfaiye müdürü Münir Kandemir’e çok teşekkür ediyorum.

İnegöl

İnegöl'e bağlı Dipsizgöl Köyü'nde yaşanan bir olay, insanlığın en güzel yüzünü gösterdi. Sulama göletine düşen ve çıkmak için mücadele eden...

Bursa

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte denize açılan kürek takımı, beklenmedik misafirlerle karşılaştı.

Çevre
Yaşam

Elazığ'da keçilerini otlatırken beklenmedik bir sürprizle karşılaşan çobanın, ağaçlık alanda bulduğu tavşanla kurduğu samimi diyalog, izleyenleri güldürdü. Peki, bu sevimli...

Çevre

Küresel ısınma nedeniyle balıkların göç yollarının değişmesinin Türkiye'de balıkçılığı olumsuz etkilediği bildirildi.