Darbe Haberleri

darbe haberleri ve güncel darbe gelişmeleri, darbe ile ilgili tüm video, darbe fotoğrafları ve darbe haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

İsrail, bugün Suriye'nin başkenti Şam'ın batısındaki El Mazze Mahallesi'nde gerçekleştirdiği hava saldırısında hayatını kaybeden İran Devrim Muhafızları Ordusu.

Kültür& Sanat

Adnan Menderes’in, "Yeter söz milletindir" diyerek çıktığı siyaset yolunda gerçekleştirdiği demokrasi hamleleri ve kalkınma atılımları idamla ödüllendirildi !?

Kültür& Sanat

Türkiye tarihine kara leke olarak geçen 12 Eylül 1980 darbesinin üzerinden 43 yıl geçmesine rağmen geride bıraktığı acılar ilk günkü...

Dünya

POLİSİN MÜDAHALESİ SONUCU EN AZ 48 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

Dünya

Gabon’da cumhurbaşkanı seçim sonuçlarının ilanından sonra ulusal televizyon binasına giren bir grup asker, yönetimi ele geçirdiklerini açıkladı.

Dünya

Nijer'de yönetimi devralan cuntanın, askeri müdahaleye karşı Rus güvenlik şirketi Wagner'den yardım istediği öne sürüldü.

Dünya

Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, Nijer'deki darbecilerin "bu maceradan" vazgeçmeleri için yarına kadar vakitleri olduğunu söyledi.

Politika

Fransa, Nijer’deki Fransız Büyükelçiliği çevresinde bugün binlerce cunta destekçisinin protesto gösterisi gerçekleştirmesini kınadı.

Dünya

Kendilerine "Vatanı Koruma Ulusal Konseyi (CNSP) "ismini veren bir grup asker, bir karargahta çektikleri ve devlet televizyonu ORTN'de yayımlanan videoda...

Dünya

Rusya’da ki iç savaşı krizinin detaylarına ulaşıldı. Rus paralı asker grubu Wagner Rusya’da yönetime savaş ilan etti.

Dünya

Rusya’da akşam saatlerinden itibaren Wagner krizi yaşanmaya devam ediyor. Uzun süredir devam eden Ukrayna-Rusya savaşında aktif görev alan gruplardan biri...

Dünya

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te güvenlik güçleri bugün eş zamanlı operasyonlar düzenleyerek birçok kişiyi gözaltına aldı.