Cemiyet adamı Haberleri

cemiyet adamı haberleri ve güncel cemiyet adamı gelişmeleri, cemiyet adamı ile ilgili tüm video, cemiyet adamı fotoğrafları ve cemiyet adamı haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Mustafa Demirsoy, Belediye Meclis Üyeliği'nden esnaflığa, spor dünyasından cemiyet hayatına uzanan renkli yaşamıyla nasıl bir iz bıraktı?

İnegöl

İnegöl Belediye Meclis Üyesi, esnaf ve cemiyet adamı Osman Nuri Demircan'ın hayatı, başarıları ve topluma katkılarıyla dolu serüveni.

İnegöl

Bir din adamı, hafız hocası ve cemiyet adamı... İnegöl’ün tanınmış simalarından biri olan Hafız Mehmet Çuhadar'ı tanıyor musunuz?

İnanç

1923 İnegöl doğumlu Ahmet Hamdi ÇAYIRLI, nasıl hem din adamı hem de cemiyet adamı olarak tarihe geçti? İşte, Altınbaş Hoca'nın...

İnegöl

Mustafa Çakmak, İnegöl Belediye Meclis Üyesi, din adamı ve cemiyet adamı olarak bilinen, İnegöl'de iz bırakan önemli bir isimdir.

İnegöl

 İnegöl Belediye Meclis Üyesi Ergün Çağlar'ın renkli ve etkileyici yaşam öyküsü. Köy okulundan yönetim kademelerine uzanan başarı dolu yolculuğunu keşfedin.

İnegöl

İnegöl’ün tanınmış simalarından Haydar Cerrah’ın etkileyici yaşam öyküsü ve topluma katkıları. Peki, bu başarı hikayesi nasıl şekillendi?

İnegöl

Antalya'dan İnegöl'e uzanan bir yaşam, eğitimden spora, tiyatrodan siyasete her alanda iz bırakan Musa Cankat'ın hikayesi.

Gündem

İnegöl Belediye Meclis Üyesi, cemiyet adamı, esnaf. 1927 yılı İnegöl doğumludur ilçemizde esnaflık yaparak hayatını sürdürdü. 1968 yılına kadar ayakkabı...