Cami Haberleri

cami haberleri ve güncel cami gelişmeleri, cami ile ilgili tüm video, cami fotoğrafları ve cami haberleri Genç Gazete sitemizde


Siyaset

Cami imamı, Cuma namazı öncesinde, köy muhtar adaylarını cemaat önünde bir araya getirdi. Muhtar adayları tekbirlerle tokalaştı.

İnanç

8 Mart tarihli Cuma hutbesinin konusu "Ramazan" oldu. Önemli konuların ele alındığı hutbede Ramazan ayı ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Güncel

Kur'an-ı Kerim dersi alan çocukların yaramazlık yaptığını iddia eden bir yaşlı adamın, çocukları bıçakla tehdit ettiği bildirildi.

İnegöl

İnegöl Orhaniye Mahallesi'nde polisler bir şahsın hareketlerinden şüphelendi ve GBT sorgulaması yapıldı.

İnanç

Cuma namazının farzından sonra bazıları Zuhr-i Ahir diye bir namaz kılıyor. Peki, bu namazı kılmak gerekli mi ve hangi durumlarda...

Bursa

Türkiye'nin en kalabalık üniversitelerinden Bursa Uludağ Üniversitesi'nde devasa cami ve külliye projesi sona yaklaşıyor. Peki, bu külliye neler sunacak?

Gündem

İstanbul'da bir camide içki şişesiyle fotoğraf paylaşan 19 yaşındaki genç için 4 yıl hapis talep ediliyor. Genç neden bu paylaşımı...

Türkiye

Kepez'de Belediye'nin imar değişikliklerinin ardından iki yolun ortasında kalan camiler, ilginç görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Bursa

Yıldırım Beyazid Camii’ne sinek girmiyor. Caminin kapısından itibaren başlayan hava akımından dolayı sinekler kapıda birikiyor.

İnanç

Bir camide Kuran okuyan imamın yanına giden bir çocuk, imamın yüzüne dokunarak sempatik görüntüler oluşturdu.

3.Sayfa

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde cami kapısındaki 12 bin liralık bisikleti çalan hırsız kameralara yansıdı.

3.Sayfa

Terör örgütü PKK yandaşı, Camide duvarda asılı halde duran Türk bayrağını koparıp farklı bir noktada yaktı.