Bıçaklı kavga Haberleri

bıçaklı kavga haberleri ve güncel bıçaklı kavga gelişmeleri, bıçaklı kavga ile ilgili tüm video, bıçaklı kavga fotoğrafları ve bıçaklı kavga haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Gaziantep’te çocuklar arasında başlayan tartışmaya ailelerin dahil olması sonucu çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi...

Asayiş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki bıçaklı kavgada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

İnegöl

Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Kültür Park'ta meydana gelen kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Şüpheli kaçarak kayıplara karıştı, polis arıyor.

İnegöl

Sinanbey mahallesinde bir apartmanda meydana gelen olayda şahıslar arasında çıkan baltalı-bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

İnegöl

İnegöl Kemalpaşa Mahallesi'nde bir market önünde çıkan ve henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi...

Asayiş

İnegöl Mahmudiye Mahallesi'nde bir inşaatta mesai arkadaşları arasında çıkan tartışma sonucu meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı.

3.Sayfa

Karaman'da gece saatlerinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.

3.Sayfa

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, yabancı uyrukluların kaldığı bir apartman dairesinde çıkan bıçaklı kavgada, bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

İnegöl

İnegöl Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana gelen bıçaklı kavgada 27 yaşındaki N.B. yaralandı.

Asayiş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, baba ve oğulun dahil olduğu bıçaklı kavgada bir iş yeri sahibi ağır yaralandı. Olayın nedeni henüz belirlenemedi.

Asayiş

Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Asayiş

MEYDANA GELEN BIÇAKLI SALDIRIDA 2’Sİ AĞIR 3 KİŞİ YARALANDI.