Başkan Aktaş Haberleri

Başkan Aktaş haberleri ve güncel Başkan Aktaş gelişmeleri, Başkan Aktaş ile ilgili tüm video, Başkan Aktaş fotoğrafları ve Başkan Aktaş haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmanlı’nın ilk başkenti olan Bursa'yı hak ettiği yere taşımak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Yaşam

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Mudanya'nın Çağrışan Mahallesi'nde kadınlarla buluştu.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi öğrenci toplulukları üyesi gençlerle buluştu.

İnegöl

İnegöl'ün meşhur mekanlarından, geçtiğimiz yıl yıkımı gerçekleşen Sedir Kafe'nin yerine ne yapılacağını Başkan Aktaş açıkladı.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehrin 17 ilçesinde de altyapıdan üstyapıya kadar birçok alana dokunduklarını belirterek, “Bursa bizim için...

Bursa

Yenişehir Çeltikçi köyünde yaşayan sağır dilsiz yatalak felç hastası 63 yaşındaki Sayide Ağır’ın feryadını Başkan Alinur Aktaş duydu.

Yaşam

Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, oğlu Safa Hilmi Aktaş’ı evlendiriyor. Düğün 02 Eylül Cumartesi akşamı Bursa’da.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kışın kayakçıların, yazın günübirlik tatilcilerin vazgeçilmezi olan Uludağ’ın yolunu sil baştan yeniliyor.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan ‘Su Damlalarının Peşinde’ projesinde bir dönemi daha...

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni haftaya Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek başladı.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ’de çalışan toplam 444 kadrolu işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi, Hizmet-İş Sendikası ile imzalandı.

Bursa

Türkiye’nin en uzun soluklu etkinliği Uluslararası Bursa Festivali’nin 61’incisi, 07–31 Temmuz tarihleri arasında birbirinden ünlü sanatçı ve grupların katılımıyla gerçekleştirilecek.