Bakanlık Haberleri

bakanlık haberleri ve güncel bakanlık gelişmeleri, bakanlık ile ilgili tüm video, bakanlık fotoğrafları ve bakanlık haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Yürütülen denetimler kapsamında paralel ithalat (grey market) yöntemiyle gerçekleştirilen 358 lüks aracın yasa dışı faturalarla ülkeye sokulduğunu belirledi.

Gündem

Son olarak, araç sahiplerini ilgilendiren yeni düzenlemeler ve uyarılar hakkında bir açıklama yapıldı.

Yaşam

Ticaret Bakanlığı restoran, kafe, pastane gibi yiyecek ve içecek hizmeti sunan işyerlerine yönelik yeni bir düzenleme yapmaya hazırlanıyor.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, erken emeklilik hakkına sahip mesleklerin listesinin güncellendiği ve bu listeyle alakalı basında yer alan...

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı, 41 milyon 946 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Bursa

Yeni bakan yardımcıları belli oldu. Eski İNGAZ Genel Müdürü ve Başkan Vekili ve Eski Bursa Valisi bakan yardımcılığı görevi üstlenecekler.

Gündem

Millî Eğitim Bakanlığı'na atanan Yusuf Tekin, Bakanlıkta gerçekleştirilen devir teslim töreninde görevi Mahmut Özer'den devraldı

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni dönem kabinesi sonrasında bakanlıklarda devir teslim töreni düzenlenmeye başladı.

Ekonomi

Ekonominin can damarı olan 600 bin işletmeyi direkt ilgilendiren E-Ticaret ve yazılım sektörü toplantısı, Ticaret Bakanlığı ve Elektronik Ticaret Derneği...

Gündem

Akil Gençler Genel Başkanı Ateş, “Afet ve iklim değişikliklerini kapsayacak bir bakanlığın kurulması ülkemizin mücadelesini daha da güçlendirecektir” dedi.

Gündem

Deprem bölgelerinde hasar tespit çalışmaları devam ederken bakanlık, bu sürecin nasıl işlediğini içeren bir video yayınladı.