Bahar Haberleri

Bahar haberleri ve güncel Bahar gelişmeleri, Bahar ile ilgili tüm video, Bahar fotoğrafları ve Bahar haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

İlkbaharın gelmesiyle birlikte Bursa çiçek açtı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Peyzaj A.Ş ekipleri tarafından şehrin bir çok noktasına dikilen...

Magazin

SHOW TV'nin Salı akşamları izleyiciyle buluşan yeni dizisi "Bahar", güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Çevre

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, baharın müjdecisi olarak kabul edilirken, bazı bölgelerde çığ tehlikesi ve sis uyarıları da yapıldı.

Çevre

Yüzyıllardır baharın habercisi olarak kabul edilen ve toplumumuzda önemli bir yere sahip olan cemrelerin düşüş tarihleri bu haberimizde.

Gündem

Baharla birlikte alerjik hastalıkların görülme sıklığında büyük bir artış olur.Bunun nedeni havada yayılan ağaç, çiçek ve çimenlerin oluşturdukları polenlerdir.

Gündem

Baharın müjdecisi Leylekler İnegöl semalarında görülmeye başlandı. İşte İnegöl'e gelen leyleklerin çok özel fotoğrafları.

Çevre

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde şiddetli yağmur sonrası kar etkili oldu. Bahar beklerken yüksek rakımlı dağlar beyaza büründü.

Türkiye

Türkiye’nin çoğu bölgesinde kar, dolu ve soğuk hava dalgası etkili olurken, Antalya’da yaz aylarını aratmayan görüntüler oluştu. Hafta sonunda yakıcı...

Gündem

Bahar aylarının müjdecisi leyleklerin İstanbul’dan güneye göçü başladı. Arnavutköy’de yeşillik alanda mola veren leylekler kartpostallık görüntüler oluştururken o anlar dron...