Ayet Haberleri

ayet haberleri ve güncel ayet gelişmeleri, ayet ile ilgili tüm video, ayet fotoğrafları ve ayet haberleri Genç Gazete sitemizde


İnanç

Mübarek Ramazan ayı ve oruçla ilgili Kuran-ı Kerim'den ayetleri ve Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) hadis-i şeriflerini bu yazımızda paylaşıyoruz.

İnanç

Birçok insanın merak ettiği bir soru: "Nazar değer mi? Nazar boncuğu takmak caiz midir?" İşte Din İşleri Yüksek Kurulu'nun cevabı...

Gündem

ZINCIR MARKETTE SATILAN ÇORAP TARTIŞMA KONUSU OLDU Zincir marketlerde satılan bir çorap, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Gündem

Birçoğunun karşı taraftan beklediği ve kendisinde olup olmadığını muhasebe etmediği bir kavram olarak adalet, sahibi olduğumuz dünyanın (!) neresinde? Mülkün...

Gündem

Cinler, duyu organlarıyla algılanamayan, çeşitli şekillere girebilen; ateşten yaratılmış, manevi, ruhani ve gizli varlıklardır.

Gündem

Başşehirler ülkelerin yönetim ve komuta merkezleridir. Diğer şehirlerdeki tüm birimler buraya, başşehre bağlıdırlar.

Gündem

Meleklerin cinsiyeti yoktur. Meleklerin kızlar şeklinde algılanıp Allah’ın kızları olarak düşünülmesini Rabbimiz Kur’an’da eleştirir:

Gündem

Kur’an, Allah tarafından, indirilen son kitap olup Allah’ın insanlara son seslenişidir. Son kitap olması nedeniyle önceki kitapların bilgisini de içermektedir.

Gündem

Mübarek Ramazan ikliminin bize hatırlattığı önemli erdemlerden birisi de doğruluktur.

Gündem

ALLAH NEREDE, ONU GÖRÜP DUYABİLİR MİYİM?

Gündem

İNEGÖL İÇİN HAFTALIK NAMAZ VAKİTLERİ, BİR AYET - BİR HADİS - BİR DUA - BİR ÖNERİ