Akaryakıt Haberleri

Akaryakıt haberleri ve güncel Akaryakıt gelişmeleri, Akaryakıt ile ilgili tüm video, Akaryakıt fotoğrafları ve Akaryakıt haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

1 Ocak 2025 itibarıyla Türkiye'deki akaryakıt sektöründe önemli bir yenilik başlıyor.

Ekonomi

Akaryakıt fiyatlarında beklenen zamlar, araç sahiplerini harekete geçiriyor; uzmanlar depoları doldurma çağrısında bulunuyor.

Ekonomi

Akaryakıt Sektör İncelemesi Raporu, Türkiye'nin akaryakıt sektöründe önemli değişimlere işaret ediyor.

3.Sayfa

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde akaryakıt tankeri ile biçerdöverin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Yaşam

Tofaş marka otomobil Akaryakıt istasyonunda , LPG dolumu esnasında birden yanmaya başladı. Araçtaki 3 kişi yaralandı.

Ekonomi

Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorinin litre fiyatında 1 lira 1 kuruşluk bir indirim uygulanacak. Bu indirim, uluslararası motorin...

Gündem

Akaryakıt fiyatlarındaki artışlar, uluslararası piyasalardaki hareketliliklerden etkilenmeye devam ediyor.

Ekonomi

Son zamanlarda dünya genelinde Brent petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik, benzin ve motorin fiyatlarının doğrudan etkilenmesine sebep olmaktadır.

Astroloji-Rüya

Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden gelen mesajları iletebilir. Peki, rüyada benzin görmek ne anlama gelir? Bu gizemli rüyanın Dini, İslami rüya tabiri...

Ekonomi

LPG'ye 5 Mart Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 81 kuruşluk bir zam yapılması bekleniyor.

Ekonomi

Rusya, ülke içindeki akaryakıt piyasasındaki istikrarı sağlamak amacıyla önemli bir adım atarak benzin ihracatını 6 ay süreyle yasakladı.

Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), rafineri şirketlerine geçtiği yazının ardından benzin ve motorin fiyatlarında bir indirim daha yapılmasına karar verdi.