Ağaç Haberleri

ağaç haberleri ve güncel ağaç gelişmeleri, ağaç ile ilgili tüm video, ağaç fotoğrafları ve ağaç haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Son zamanlarda popülerleşen bir kişilik testi, insanların karakter özelliklerini belirlemek için seçtikleri ağacın türüne dayanıyor.

Eğitim

İnegöl'de Okyanus Koleji'nde düzenlenen sergi, toprağın ve ağaçların önemini vurgularken, elde edilen gelir SMA hastası bir bebeğe umut oluyor.

Bursa

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kedi kurtarma girişimi sırasında ağaçta mahsur kalan bir yaşlı adam, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Gündem

Kars Sarıkamış'ta ormanlarda yaşayan bozayıların kaşındığı ağaçlar ile 50 metre çevresinde, doğayı koruma adına kesilmeyecek.

İnegöl

İnegöl Cumhuriyet Mahallesi’nde bir vatandaş ağaçtan düştü. Hastaneye kaldırıldı.

İnegöl

İnegöl Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Tabakoğlu Camii'nin bahçesinde ağacı budamaya çıkan vatandaş ağaç üzerinde fenalaşarak bayıldı.

Çevre

Osmanlı Devleti'nde önceden şifalı, sonradan günah denilen bir meyve olduğunu biliyor muydunuz?

İnegöl

İnegöl Mesudiye Mahallesi Hekim Sokakta bulunan ağacın dalı sokak üzerinde park halinde 16 CBK 23 ve 16 LUC 42 plaka...

İnegöl

İnegöl’e bağlı kırsal Hamamlı mahallesinde yol üzerinde bulunan ağaca yıldırım düştü.

Türkiye

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir vatandaşın tarlasındaki yaklaşık 150 yıllık iki çınar ağacı çalındı. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen vatandaş şikayetçi...

Gündem

Elazığ'da yaşayan 77 yaşındaki İsmail Yılmaz, evinin önündeki taşlık araziyi yemyeşil yaptı. İsmail dede, bir yıl içerisinde alandan toplamda 300...

Gündem

Atm cihazlarından para çekerken ağaç kırıldı.