KURTULUŞSPOR 2 - 1 GÜRSU BELEDİYESPOR

Ligin güçlü ekiplerinden İnegöl Kurtuluşspor kendi evinde bir diğer güçlü takım olan Gürsu Belediyespor'u konuk etti. Kurtuluş sahasında oynanan karşılaşma hakemin düdüğü ile startaldı. Maça hızlı başlayan taraf ise ev sahibi Kurtuluşspor oldu. Erkenden gol bulmak isteyen Kurtuluşsporoyunun başında rakip kalede tehlikeli ataklar yapmaya başladı. Kurtuluşspor aradığı golleri ilk yarıda Şerif ve Emin ile bularak2-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarıyı Ev sahibi ekip 2-0 önde kapattı.İkinci yarının başlaması ile birlikte maçı dengede tutmaya çalışan Kurtuluşspor 2-0 önde olmanın avantajını kullanarak maçı soğutmaya çalışsa da konuk ekip Gürsu Belediyesporfarkı kapatmak için yüklendi. Dakikalar ilerledikçe heyecanı daha fazla artan maçta konuk ekip aradığı golü 82.dakikada Mustafa ile buldu. Gürsu Belediyespor kalan dakikalarda rakip kaleye baskı kurarken, Kurtuluşsporkontrataktan bulduğu net gol pozisyonlarını gole çeviremeyince maç ev sahibi ekibin 2-1 galibiyeti ile sona erdi. Böylelikle 16 haftayı da geride bırakan Kurtuluşspor kendi evinde 2-1 kazanarak 25 puanla 5. Sırada yer alırken, Gürsu Belediyesporise aldığı yenilgi ardından ligde 23 puanla 9. Sırada yer aldı.

Avrupa'da kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un karşısında Avrupa'da kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un karşısında

Hakemler:Veysel Karani Özkan, Mehmet Aldemir, Aybars Türkkan

Kurtuluşspor: Serdar, Erol, Ercan, Fatih, Ferdi (Dk.73 Yildiray), İbrahim, Levent, Erdi (Dk.72 Eray), Şerif (Dk.62 Mesut), Emin, Ufuk Antrenör: Melik Özmen

Gürsu Belediyespor: Sefer, Semih, Alparslan, Mustafa, Onur, Rıza, Demirhan (Dk.69 Ahmet),Sörgün, Mustafa, Serdar, Seyyit Antrenör: Recep Çetin

Gol. Dk.22 Şerif Özşen (Kurtuluşspor)

Kurtuluşspordefansından atılan uzun topla ceza alanı içinde topla buluşan Şerif,defans oyuncusunu geçip kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vuruşunda top kalecinin Üstünden ağlara gitti.

Gol. Dk.36 Emin Polat (Kurtuluşspor)

Kurtuluşspor atağında ceza alanı çizgisinde topla buluşan Emin defans oyuncusunu çalımladıktan sonra kaleye vuruşunda köşeden top ağlarla buluştu.

Gol. Dk.82 Mustafa Demirci (Gürsu Belediyespor)

Gürsu Belediyespor atağında ceza alanı içine doğru atılan yan pasa gelişine ayakla vuran Mustafa topu ağlara gönderdi.