PROJE OKULU OLDU

Zarafet Okulları 6. Sınıf öğrencileri Ege Çiçek, Hamza Eymen Çiçek ve Ömer Faruk Aydınlı' dan oluşan "ZARAFET ROBOTİK TAKIMI" Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmeni Bahattin Çelik' in rehberliğinde 21.06.2020 tarihinde gerçekleştirilen yarışmada yarı finale yükseldi. Yarı finalde de ortaya koyacakları proje ile finale çıkmaya çalışacaklar.

MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor

Özel Zarafet Ortaokulu Robotik-Kodlama ekibi öğrencileri Türkiye' nin her yerinden katılan yüzlerce takım arasından final etabına kalarak bu alanda yapmış olduğu çalışmaların ve yatırımların karşılığını böyle büyük bir organizasyona final bileti alarak aldı ve büyük mutluluk yaşadı, yaşattı. Özel Zarafet Okulları öğrencileri daha önce de Proje İmam Hatip Sınavlarında ve Devlet Bursluluk Sınavında da büyük başarı elde eden öğrencileri ile de dikkat çekmişti.

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Bahattin Çelik; "birçok proje geliştirdiklerini ve başarı elde ettiklerini, TEKNOFEST yarışmasında projelerinin elemelerden geçtiğini ve o günden beri artan bir performans ile çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Okulumuzun kuruluş felsefesinde belirtildiği gibi çift kanatlı çocuklar yetiştirdiklerini, hem manevi ilimlerde hem de fen ilimlerinde başarılı nesiller yetiştirmek için gayret ettiklerini ve yakalamış oldukları akademik başarının, bilim teknoloji alanındaki derecelerinin, öğrencilerin manevi ve ahlaki gelişimlerindeki istikametin tesadüf olmadığını ve bu doğrultuda geleceğin Türkiye' sini inşa edecek nesilleri yetiştirdiklerini ifade ederken her aşamada destek olan okul yönetimimize de teşekkür ederim" dedi.

Zarafet Okulları Yönetimi de; bu başarıyı elde eden öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek bundan sonraki süreçte de her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini belirttiler.