İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!

Açıklamasında Başkan Yazıcı şu ifadelere yer verdi;

"Tarihten bu yana mazlumun umudu, adaletin temsilcisi olan yüce Türk milleti, bugün yine sahneye çıkarak gücünü, kudretini ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Ülkemizin toprak bütünlüğünü ve sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarına yönelik Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı, bu bölgede huzuru ve refahı sağlamak adına atılmış önemli bir adımdır. Türkiye Barış Pınarı Harekatıyla yine mazlumun sığınağı, barışın temsilcisi olduğunu göstermiştir."

"Şanlı Türk ordusu, bugüne kadar adım attığı her toprakta huzuru ve refahı sağlamayı başarmıştır. Eminiz ki bugün de Suriye'de, Fırat'ın Doğusuna yönelik başlatılan bu operasyon bölgedeki masum insanların ve dahi ülkemizin güvenliği için ve huzurunu düşünülerek atılmış önemli bir adımdır. Şanlı ordumuzun kutlu bir zafere yürüdüğünden şüphemiz yoktur. Başarılı olunacağından da hiç şüphemiz yoktur. Al bayrağımızın gölgesi, kan ve gözyaşının hakim olduğu topraklar adalet ve güven getirecektir."

"Bugün Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ülke sınırlarımızın güvenliği ve mazlum halkın huzuru için mücadele verirken, elbette biz yüce Türk Milletine de önemli görevler düşmektedir. Mehmetçiğimizin Suriye'de sınır güvenliğini sağlamak, terör koridoruna engel olmak, saldırılarını engellemek, terör örgütü PKK/YPG-PYD'nin bölgede kurmaya çalıştığı terör yapılanmasını sona erdirmek, Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumak, terörden arınan bölgelere Suriyeli sığınmacıları yerleştirmek, bölgedeki tüm terör örgütlerinin varlığını sona erdirmek için başlattığı Barış Pınarı Operasyonu sürerken, bizler de ayrışmayı ve içimizdeki tartışmaları bir kenara bırakıp yek vücut olarak askerimizin arkasında durmalıyız. Eminiz ki tüm milletimiz de aynı bilinçle bugün kucaklaşmaktadır."

"Bir süre önce dernek yöneticilerimizle birlikte Suriye Geçici Hükümeti Başkanı Abdurrahman Mustafa ile telefonla da görüşme fırsatımız oldu. Suriye'de Türk Ordusunun Barış Pınarı Harekatının büyük bir sevinç ile karşılandığını, mazlum halkın adaletin temsilcisi Türk Ordusunu kurtarıcı olarak gördüğünü ifade etti. Abdurrahman Mustafa kendisi de görüşme süresince defalarca ordumuz için dua ettiklerini, her türlü koşulda yanlarında mücadele vereceklerini de söyledi."