ŞAMPİYON YÖNETİCİLER

Yedişerli 4 grup halinde oynana müsabakada, Yönetim Kurulu tarafından oluşturulan takım final'e kaldı. Final maçı berabere sona erince penaltılara geçildi. Yönetim kurulu penaltılara kalan maçı 5-2 kazandı. Ligde nağmalup giden Karadenizgüvensporlu futbolcular, yöneticilere kaybederek ilk mağlubiyetlerini almış oldu. Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksinde düzenlenen turnuva maçında hünerlerini ortaya koymaya çalışan Yöneticiler ve oyuncular güzel oyunlarını birbirinden güzel gollerle süslediler. Maç sonunda Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyeleri futbolculara baklava ikramında bulundu.
" BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Turnuva sonunda açıklamada bulunan Karadeniz Güvenspor Kulüp başkanı İbrahim Oğuzay "Karadeniz Güvenspor kulübü olarak, Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularımızla bir araya geldik. Beraber spor yaptık, futbolculuk yıllarımızı anımsadık. Güzel bir etkinlik oldu böyle etkinlikler camiamızdaki aile bağlarını daha da güçlendirip birbirimizi daha iyi tanımamıza vesile oluyor. Ben bu etkinliğe katılan tüm misafirlerimize ve basın mensuplarına teşekkür ederim.

Ali Koç takıma veda etti! Ali Koç takıma veda etti!

Oğuzay antrenman sonrası futbolculara yaptığı konuşmada: "Tuna Gençlikspor ligden çekildiği için bu haftayı da maç yapmadan geçireceğiz. Geriye 5 maçımız kaldı. Grupta ilk iki takım süper amatör kümeye yükselecek, fakat biz grubu lider bitirip şampiyonluk apoleti ile süper amatör kümeye yükselmek istiyoruz. 2.Takım ile aramızda 6 puan, 3.Takım ile aramızda 8 puan fark bulunuyor. Lider olmamız ve puan farkının olması sizleri rehavete sokmasın. Maçların ertelenmesi, bay olmamız ve rakiplerimizin ligden çekilmesi gibi sebeplerden dolayı 3 haftadır maç yapmadık. Fakat antrenmanlarımızı aksatmadan yapıyoruz. Sizlerden isteğim kalan maçlarımızı kazanıp, nağmalup olarak grubu lider bitirmenizdir" dedi.