Yunus Emre Mahallesi Çiçekdağ Sokakta yaşayan vatandaşlar belediyenin hizmetlerinden yararlanamıyor. Haber hattımıza ulaşan sokak sakinleri, yolun yapılmasını 12 yıldır beklediklerini söyledi.

Yol olmadığı için servislerin gelmediğini belirten vatandaşlar, okula yürüyerek giden öğrencilere başıboş gezen sokak köpeklerin korku dolu anlar yaşattığını ve saldırdığını belirtti. Ayrıca hizmet almak için Büyükşehir ve İnegöl Belediyesine müracaatta bulunan mahalle sakinleri, bir türlü cevap alamadıklarını iddia etti.

Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar

Yaşadıkları bu zor durumdan kurtulmak için yetkililerden yardım bekleyen sokak sakinleri, seslerinin duyulmasını isteyerek, "12 yıldır yolumuzun yapılmasını bekliyoruz. Birçok kez başvuru yapmamıza rağmen hiçbir sonuç alamadık. Yol olmadığı için çocuklara servis gelmiyor, onlar da yürümek zorunda kalıyor. Sokak köpekleri çocuklarımıza birçok saldırdı. Çocukların can güvenliği yok. Biz yolumuz asfalt olursa servis gelir. Çocuklarımız güvenli bir şekilde okullarına gider. Bir de gruplar halinde gezen köpeklerin toplatılarak barınağa götürülmesini istiyoruz." dediler.

HABER HATTI: İnegöl'ün haber hattı: 715 30 57... Mail adresimiz: [email protected]

Bizi arayın, İnegöl'ün haberi olsun. Haber hattımızda, şehrimizle alakalı tüm şikayet, talep ve görüşleri gündeme getiriyoruz. Siz de İnegöl'deki ilginç foto ve videoları gönderebilirsiniz