Sahasında ligin dibine demir atmış takımlardan Başkent Akademi Futbol Kulübü ile berabere kalan İnegölspor'da Teknik Direktör Murat Yoldaş, suçu hakeme attı.

Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda

Yoldaş, yaptığı açıklamada; "Ben hiç bir zaman hakemlerle alakalı konuşmadım ama bizim lehimize de yönetsin istemiyorum. Adalet neyse o olsun. Geçen haftaki hakemle bu haftaki hakem arasında siyahla beyaz kadar fark var. Tabi oyuncuların direncini de kırıyor. Doğru oynamamızı da engelliyor ama bunun dışında ikinci devre özellikle istediğimiz oyunu oynayamadık. Baktığımız zaman Play-Off'la alakalı, üst sırayla alakalı baktığımız zamanda, bugün yensen 5. olabiliyorsun. Gerçi şuan hala Play-Off hattı ile aramızda 2 puan var. Bu mücadele böyle sürecektir ama ortaya konan mücadele için çocukların emeği için onlara teşekkür ederim. Kazanmak istiyorduk, üzgünüz. Kalan 4 maçı da en iyi şekilde tamamlayacağımızı düşünüyorum. " dedi.

Yöneticilerden Serkan Bak da kazanmak istedikleri maçın berabere bittiğini kaydederek; "Üzgünüz tabi. Camiamıza geçmiş olsun diyoruz. Bu maçta puan kaybımız düşüncemizde yoktu. Ama sonuçta futbol bu. Sıralama önemli değil. Biz hep diyoruz, bu grupta herkes birbirini yenecek güçte. Çok pozisyon bulduk ama olmadı, nasip değilmiş. İnşallah ilerleyen haftalarda bunu bu maçı telafi ederiz. Ama bu hafta bizi çok üzdü. 3 puan bizim altla bağımızı kopartacaktı. Bir hedef tayin edecekti. 4-5 basamak yukarı çıkacaktık. İnşallah haftaya Tarsus'ta en iyisini yaparız. Maça gelen arkadaşlara, taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Güzel bir ahenk vardı bugün. İnşallah daha iyi şeyler olacak." İfadelerini kullandı.