Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

5 YIL EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLECEK

Çok faydalı bir değerlendirme toplantısı olduğunu aktaran Başkan Taban, "Bizzat Sayın Cumhurbaşkanımız sunum yaptı, açılış ve kapanış konuşmaları gerçekleşti. Belediye başkanlarımızın görev sürelerinde nasıl bir yol haritaları izlemeleri gerektiği ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın hem tecrübelerinden hem de kanaatlerinden istifada etmeye çalıştık. Beraberinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ve İçişleri Bakanlığımızın yapmış olduğu sunumlar oldu. Çok faydalı bir değerlendirme toplantısı oldu. Önümüzdeki beş yılı vatandaşımıza en güzel şekilde hizmet edecek şekilde değerlendirmek zorundayız." dedi.

"BEKLEYEN İNŞAATTA KAYBIMIZ YOK"

Yapımı duran belediye hizmet binasıyla alakalı da konuşan Taban, "Süreç olarak bizim işimiz devam ediyor ama fiili olarak sahada çalışma ekipleri gözükmüyor. Bununla alakalı aradaki yüklenici ile alakalı hukuki durumu sonlandırıp hemen akabinde ihale aşamasına getireceğiz. Bu anlamda bizim her hangi bir kaybımız söz konusu değil, vatandaşımız da rahat olabilir. Süreç tamamlanınca yeni ihale sürecini başlatıp yeni bir yüklenici ile süreci tamamlayacağız. Süreç sonlanma aşamasında... Yüklenici firmanın da kendisi ile alakalı başlatmış olduğu süreç var" dedi.