MANEVİ BİR BORÇ

Yetimleri Allah'ın emaneti olarak tanımlayan, Ak Parti İnegöl Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İdrak etmekte olduğumuz Ramazan ayının icabı bazı yükümlülüklerimiz vardır. Bu yükümlülüklerimizden birisi de bizlere verilen emanetlerle daha fazla ilgilenmek ve onları memnun etmektir. Bundan dolayı, emanetlerin hası olan yetimlerimizle alakadar olmayı kendimize borç bildik."

EMANETLERİ YETİM BIRAKMAYALIM

Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi

Yetimlere sahip çıkmanın manevi hazzının tarif edilemeyeceğini söyleyen Ak Parti İnegöl Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici:

"Bu vesileyle, güzel emanetlerimizle iftar sofrasında bir araya geldik. Onların güzel yüzlerindeki masumiyet ve saflık bizlere huzur verdi. Emanetlerimizi yetim bırakmamanın verdiği hoşnutluk ise bambaşkaydı."

"İftar sonrasında çocuklar balonlarla ve çeşitli oyunlarla eğlendi. Çocuklarımıza hayırseverler tarafından gönderilen hediyeler verildi. Onların tebessümü ve duası bizler için çok önemlidir."

320 YETİME BAYRAMLIK

"Kadın Kolları olarak bu yılda 320 yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların bayramlıklarını giydirdik. Bizleri bu vesileye sebep olan hayırseverlerimize teşekkür ederiz."

"Yetim gülerse dünya güler. Onlar bizim dünyamızda var olduğu sürece bizler mutlu oluruz. İftar yemeğimizi her yıl Ramazan ayında gerçekleştiriyoruz. İnşallah, gelecek Ramazan aylarında da düzenlemeye devam edeceğiz. " diye konuştu.