Başkan Baykan açıklamasında;

"Bundan 2 yıl önce, 23 Kasım 2018 Cuma günü Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın liderliğinde ve 99 Kurucu Üyemizin imzalarıyla Yeniden Refah Partimizi kurduk. Partimizi kurduğumuz gün Ankara'da, Hacı Bayram-ı Veli Hazretleri'nin dizinin dibinde çekmiş olduğumuz besmele ile yola revan olduk. Yeniden Refah Partimizi kurarken binlerce yol arkadaşımızla birlikte yaşadığımız heyecan, merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 1969'da başlattığı yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı heyecandı."

"Partimizi kurduğumuz o gün, mazlumların kurtuluş ümidinin yeniden yeşerdiğinin müjdesi olan tarihi bir gündü. Partimizi kurarken, yola çıkarken zorlukları biliyorduk. Nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk. Bütün bu zorluklara rağmen, ülkemiz ve milletimiz büyük sıkıntılarla karşı karşıya iken, beka sorunu yüksek sesle dile getiriliyorken, ekonomik sorunlar milletimizin adeta belini büküyorken elbette seyirci kalamazdık."

"Bu kadar kısa süre içerisinde, bu kadar muazzam bir teşkilat yapısının oluşturulması, Yeniden Refah Partisi bayrağının ülkemizin tamamında dalgalanıyor olması, sözümüzün, sesimizin bütün Milletimize ulaşması ve İslam coğrafyasındaki mazlum Müslümanların umudu olması, Yeniden Refah Partisi kadrolarının inancının ve azminin en büyük ispatıdır. İki yıldır büyük bir heyecanla sürdürdüğümüz bu çalışmalarda, Türkiye'mizin ihtiyacı olan samimiyete, nezakete, yalnızca vatan ve millet için çalışma anlayışına, en kıymetli manevi mirasa, tertemiz bir geçmişe sahip olan Yeniden Refah Partimizin, Milletimizden gördüğü büyük teveccühe şahitlik ediyor olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz." diye konuştu.

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

İlçe Başkanı İlhan Baykan şöyle devam etti; "Yeniden Refah Partimiz; Yeniden Büyük Türkiye'nin mimarı olacak kadroları, İslam Birliğini kuracak iradeyi ve Yeni Bir Dünya'yı inşa edecek lideri ve vizyonu bünyesinde barındırmaktadır. Bu inanç, bu gayret, Milletimizin teveccühü ve en önemlisi Rabbimizin yardımı ile bu hedeflere ulaşmak elbette mümkün olacaktır. Yeniden Refah Partimizin 2. Kuruluş Yıldönümü'nde, bugüne kadar büyük fedakarlıklarla çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm üyelerimize, partimize gösterdikleri büyük teveccüh dolayısıyla Aziz Milletimize, sonsuz teşekkürler ediyoruz."