Eski Süper Lig takımlarından Denizlispor 3. Lig’e düştü Eski Süper Lig takımlarından Denizlispor 3. Lig’e düştü

Kulüp tesislerinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yapan Başkan Sebahattin Göztepe, "Yenicespor olarak kongremizi yaptık ve yeni yönetimimizi belirledik. Pandemi süreciyle biliyorsunuz ligler kapalı. Bizler de bu süreçte alt yapı ile ilgili çalışmalarımıza hız verdik. Genel kurulumuzu yaptık. Tüm amatör spor kulüplerine başarılar diliyoruz. Yeni yönetimimizdeki arkadaşlarla önceliğimiz altyapıyı güçlendirmek ve buradaki tesisleri daha aktif hale getirmek."

"Yenice'deki ve civar köylerdeki gençlerimizi buraya çekmek adına elimizden geleni yapacağız. Okullar da açıldığında öğrencilerle ilgili çalışmalarımız da olacak. Pandemi sürecinde de durmadık. Bursa'da satranç turnuvalarında kulübümüzün Bursa ikinciliği var. Tekvandoda yine Bursa ikinciliğimiz var. Burada da futbol anlamında vizyonumuzu genişleterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Sebahattin Göztepe başkanlığındaki yeni yönetim; Serdar Yiğit, Hamdi Turan, Kani Kont, Ali Göztepe, Hüseyin Demirel, Vedat Tepe, Ali Enver Yazıcı, Muammer Alpsoy ve Yusuf Dere'den oluştu.