Gençler Gücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Uğur Bayram yaptığı açıklamada; "2017/2018 sezonu için kulübümüzün A takımını arzu ettiğimiz hedefe götürecek kadroyu oluşturabilmek için transfer komitemiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Yenicespor takımının Play Off gruplarına kalmasında büyük katkıları olan sağ bek Enes Saray ile anlaşarak kadromuza dahil ettik.

Enes kardeşimiz futbola Bursa Yolspor takımında başlamış ve Yolspor takımında 5 sezon futbol oynamış ve sonrasında önce Cihanspor ve son 2 sezondur da Yenicespor takımında forma giymiş yetenekli bir futbolcu. Teknik kadrolarımız tarafından sezon için takip edilen ve transfer edilmesi için transfer komitemize ismi verilen Enes kardeşimize aramıza hoş geldin diyoruz.

Yapılan bu anlaşma ile özellikle defans bölgesinde önemli bir transferi gerçekleştirmenin keyfini yaşıyoruz. Bu önemli transferin camiamıza ve futbolcu kardeşimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

DAHA ÖNCE BİRLİKTE OYNADIK

Yeni transfer Enes Saray ise şunları söyledi:

"Yeni sezonda İnegöl Gençler Gücü Spor kulübü ile anlaştığım için mutluyum. Kadroda daha önceden birlikte oynadığım ve tanıştığım bir birinden kıymetli arkadaşlarım var iyi bir ekip oluyoruz.

Antrenmanlar başladığında çok çalışarak en kısa sürede kaynaşma ve arkadaşlık ortamı geliştirmeyi ve bizlerden beklentisi olan Gençler Gücü camiasını memnun etmeyi amaçlıyoruz.

Yapılan bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim"

Galatasaray'dan imza şov, 5 isimle sözleşme yenilendi Galatasaray'dan imza şov, 5 isimle sözleşme yenilendi