ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ GURURLANDIRDI

Okulun konferans salonunda her yıl olduğu gibi bu yıl da Altın Nesil Okulları Ana sınıfı öğrencilerinin, eğitim-öğretim hayatlarının ilk basamağını geçmenin heyecanı ile hazırladıkları muhteşem yıl sonu gösterileri büyük bir coşku ve gururla ana sınıfı velileri ile paylaşıldı.

Ana sınıfı öğretmenleri Sare MANAVOĞLU, İsmet MUTLU ve Ayşenur DEMİRCİOĞLU rehberliğinde hazırlanan program renkli gösterilere sahne oldu.

Drama Eğitmeni Hatice OKUR'un sunduğu program, Okul Müdürü Serdar ACAR'ın konuşması ile başlangıç yaptı.

ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÖĞRENDİLER

Okul öncesi eğitimin öneminden ve okulun ana sınıfı öğrencilerinin başarılarından bahseden ACAR, "Öğrencilerimiz, bu akşam sergileyecekleri gösteride sadece birkaç çalışmanın sonucunu değil bir yıl boyunca edindikleri beceri ve kazanımların yansımasını sergileyecekler.

Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu

Ana dersler yanında satranç, müzik, görsel sanatlar, drama, ahlak bilgisi gibi pek çok alanda çalışma yapan ana sınıfı öğrencilerimiz bu yıl sınıf içinde yaptıkları bilim uygulamaları ve temel yaşam becerileri çalışmaları ile de verimli bir süreç geçirdiler.

Bu süreçte velilerimizin desteği ve güveni de kesinlikle yadsınamaz. Çocuklarımız için büyük bir anlam ifade eden bu güzel ve anlamlı günde bizleri ve çocuklarımızı yalnız bırakmadığınız ve yıl boyunca bizden desteğinizi ve güveninizi esirgemediğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum." diyerek programa katılan velilere teşekkür etti ve öğrencilerin heyecanlarını paylaştı.

TÜM DERSLER EĞLENCELİ

Müzik Öğretmeni Hakan AKKANAT eşliğinde öğrendikleri birbirinden güzel şarkılarla programa başlangıç yapan ana sınıfının tüm öğrencilerinden oluşan koro, ahlak bilgisi derslerinde öğretmenleri Nurbanu COŞKUN, Derya ÇETİN ve Yasemin SALIK'tan öğrendikleri ilahileri de izleyenlerle paylaştılar.

İngilizce derslerinde de yıl boyunca ne kadar başarılı ve renkli çalışmalar yaptıklarını gösteren öğrenciler, öğretmenleri Burcu HİTİT ve Rabia ÇAKIR ile öğrendikleri şarkıları ve dansları başarılı bir şekilde sergilediler ve İngilizce derslerindeki becerilerini velileri ile paylaştılar.

DANSLARI GÖZ KAMAŞTIRDI

Derslerde edindikleri becerilerini sergileyen öğrenciler, programın sonunda halk dansları ve modern dans gösterilerini büyük bir coşku ile sundular. Erkek öğrencilerin hazırladığı ve pek çok yörenin danslarından oluşan Anadolu Ateşi gösterisi büyük beğeni alırken, ana sınıfı kız öğrencilerinin modern dans gösterileri de programı izleyen veli ve öğretmenlerden tam not aldı.

Programın hazırlanmasında emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerin sahnede buluştuğu son bölümde büyük bir coşku yaşanırken Okul Müdürü Serdar ACAR, tüm öğretmenlere çiçek takdim ederek teşekkürlerini ve tebriklerini sundu.

Öğrencilerin yıl boyunca görsel sanatlar derslerinde Ayşe Büşra ŞEN öğretmenleri ve ana derslerinde sınıf öğretmenleri ile hazırladıkları çalışmalardan oluşan serginin gezilmesiyle tamamlanan programda, ahlak bilgisi öğretmenleri tarafından hazırlanan "Değerler Ağacı" çalışması öğrencilere ve velilere duygulu anlar yaşattı.

Rengarenk ve eğlenceli bir gösteri ile bir eğitim yılına veda eden Altın Nesilli minik öğrenciler eğitimin ışığı ile aydınlanan dünyalarına attıkları ilk adımın heyecanını yaşarlarken sergiledikleri gösterileri de ailelerine büyük bir sevinç ve gurur yaşattı.