Saloni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özbek, yeni projeyle alakalı olarak; "Yaptığımız davet üzerine Türkiye'de mobilya üretimi yatırımına karar veren yabancı dostlarımızla yeni mobilya üretimi şirketimizi ( Lurci Furniture) İnegöl'de kurmuş bulunmaktayız. İlk etapta 10 Milyon TL. yatırım bedeliyle faaliyetine başlayacak olan yabancı ortaklı yeni şirketimiz Lurci Furniture 19 Ağustos 2019 da ilk üretim faaliyetlerine başlayacak ve sadece yatak odası takımları üretecektir"

"Bu yeni markamızla % 100 ihracat hedefli, Avrupa ve Amerika pazarları odaklı, melamin levha esaslı ,yüksek kalitede modern yatak odası takımları üretilecektir" diyen Özbek; "Yeni şirketimizin ortaklık yapısı ; % 25 hisse İsmail Özbek ( Saloni) , % 25 hisse Zurab Beltadze ( Georgia-Gürcistan) ve % 50 hisse Merab Tavdgiridze ( Georgia-Gürcistan) şeklinde olup üretim hedefi ilk yıl için 5 bin takım, 2.yıldan itibaren ise yıllık 10 bin takım ve üzeri olacaktır" ifadelerini kullandı.

SGK'dan Emekli Promosyonu Açıklaması SGK'dan Emekli Promosyonu Açıklaması

Özbek şöyle devam etti: "Yeni şirketimiz Lurci Mobilya markalaşma çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek , aynı zamanda kendi markamız SALONİ MOBİLYA'nın 40 ülke 200 mağaza ve satış noktasında satışı yapılan yatakodası ürünleri ihtihacını da karşılayacaktır. Ülkemize, şehrimize hayırlı olmasını diler, kamuoyunu saygıyla bilgilendiririz"