Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Weltew Home Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Balcı, İnegöl mobilyasının Türkiye'ye ve dünyaya açılan kapısı olma hedefiyle çalışmalarını yürüttüklerini ve marka isminde bu şekilde bir yenilik yaptıklarını belirtti. Mobilya sektöründe Türkiye'de kaliteli üretim denilince ilk akla gelenin ve mobilyanın yeni başkentinin İnegöl olmasını amaçladıklarını belirten Bahri Balcı, "2020 yılı markamız adına yatırım yılı oldu. Pandemiye rağmen 12 Milyon TL'lik pazarlama yatırımı gerçekleştirdik ve mağazalaşma atağımızı bu sene de sürdürdük. Yurt içinde 90 mağaza sayısına ulaştık ve geçtiğimiz seneye oranla yüzde 40 büyüme ile yılı kapatıyoruz" dedi.

TBMM 552 personel alacak TBMM 552 personel alacak

Weltew Home Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Balcı, "Markamızın reklam yüzü olarak ünlü model Özge Ulusoy ile 1 yıllık bir anlaşmaya imza atmıştık. Covid- 19 nedeniyle insanların yoğun olarak evde vakit geçirdikleri bu dönemde TV izleme oranlarında da yoğun bir artış olduğunu kaydettik. Bu nedenle pazarlama stratejimizi de bu doğrultuda geliştirdik. Özge Ulusoy başta olmak üzere, ekranların sevilen yüzlerinden ünlü şefler Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile advertorial çalışmaları yaptık. Yine bu süreçte televizyonda takip edilen reality show programlarından Esra Erol ve Müge Anlı gibi isimlerin programlarında sponsorluk çalışmaları gerçekleştirdik. Ve markamızın ekranlarda sık görülmesiyle birlikte daha yoğun bir taleple karşılaşmaya başladık. Hali hazırda içinde bulunduğumuz pandemi süreci de vatandaşın satın alma alışkanlıklarını değiştirdi" diye belirtti. Balcı, "Özellikle salon grubu ürünlerinde koltuk takımları başta olmak üzere panel mobilya grubunda yatak odası, yemek odası ve özellikle online eğitime geçilmesiyle birlikte de, çocukların evde daha verimli bir ortamda çalışabilmeleri için ebeveyler tarafından genç odası takımlarına karşı da yoğun bir taleple karşılaştık" dedi.

2021 yılında da markanın pazarlama yatırımlarına ve ekranın ünlü isimleriyle işbirliği yapmaya devam edeceklerini belirten Bahri Balcı, "İnegöl mobilyasının önemli bir temsilcisi olarak mağazalaşma atağımız yeni yılda da devam edecek. Hem yurt içinde hem de yurt dışında tüketicilerimizle daha çok noktada buluşacağız" diyerek sözlerini noktaladı.