İstanbul Masko, İzmir, Kayseri, Aksaray ve Batman şehirlerinde açtığı mağazalarıyla pandemi sürecinde de büyüme ivmesini devam ettiren marka, yıl sonunda ulaşmayı planladığı 100 mağaza hedefine ulaşmak için de çalışmalarını devam ettiriyor. Hali hazırda gün sayılan Adıyaman, Afyon, Artvin Hopa ve Aydın Kuşadası şehirlerindeki yeni mağazalarda, çok yakında kapılarını hizmete açacak.

TBMM 552 personel alacak TBMM 552 personel alacak

Weltew Home Yurtiçi Satış Müdürü Akın Can, "Mobilyanın başkenti olarak adlandırabileceğimiz İnegöl'ü ve İnegöl mobilyası denilince de ilk akla gelen kalite ve tasarım anlayışını Weltew Home olarak tüm Türkiye'ye ve dünyaya ulaştırma çabamızla çıktığımız bu yolda, Temmuz ayı itibari ile 80 mağaza sayısına ulaşmış bulunuyoruz. Yılsonuna kadar 100 mağazaya ulaşmayı hedeflediğimiz 2020 yılı, kovid-19 salgını nedeniyle Mart ayından itibaren mobilya sektörümüz adına zorlu günler geçirmemize neden oldu. Ancak firma olarak pandemi sürecinde de biz ar-ge'ye ve makine parkurumuza yatırım yaparak iç pazara yönelik çalışmalarımızı hızlandırdık ve Haziran ayı itibariyle başlayan yeni normalleşme dönemiyle birlikte de mağaza açılışlarımıza kaldığımız yerden devam ettik. Genel grafiğe baktığımızda, Temmuz ayı hem mağazalaşma açısından hem de satışlarımızın yükselişe geçtiği bir ay olarak Weltew Home adına oldukça dikkat çekici oldu. 1 ayda İstanbul Masko, İzmir, Kayseri, Aksaray ve Batman mağazalarını hizmete açarken, Adıyaman, Afyon, Artvin Hopa ve Aydın Kuşadası mağazalarımızda devam eden açılış hazırlıklarıyla birlikte Ağustos ayında da hız kesmeden şubeleşmeye devam edeceğiz" dedi.

YILSONUNA KADAR 100 MAĞAZA

"Markamızın izlediği istikrarlı stratejimizle sene sonuna kadar 100 mağaza sayısına ulaşmayı planlıyoruz" diye belirten Weltew Home Yurtiçi Satış Müdürü Akın Can, "2020 yılı bittiğinde geçtiğimiz yıla oranla yüzde 60 oranında büyüme bekliyoruz" dedi.

"İnegöl'de 45 bini kapalı olmak üzere 90 bin metrekarelik fabrikamızda aylık 2 bin 400 takım panel mobilya, 2 bin 100 takım oturma grubu, Bin 700 takım baza ve 2 bin 400 takım yatak üretim kapasitesine sahibiz" diye ifade eden Akın Can, 'Ustalıkla Zarafet' vurgusu yaptığımız ürünlerimizin konseptinde genel olarak modern olmakla birlikte country ve avangart esintileri taşıyan modellerimiz de bulunmaktadır. Türkiye'nin her köşesindeki kullanıcılarımızın evlerinde yakışır kalitede ve şıklıktaki ürünlerimizi yeni açılan mağazalarımızda vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz" ifadeleriyle sözlerini noktaladı.