Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da

30 ŞUBE DAHA EKLENECEK

"Yılın son çeyreğinde Orta Asya'da; Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan'da gerçekleştirdiğimiz yeni mağaza açılışlarıyla bölgedeki büyümemizi sürdürüyoruz" diye ifade eden Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı,"2020 yılında ise yurt içinde bayi ağımıza 30 şube daha ekleyerek 100 mağaza sayısına ulaşmayı planlıyoruz" dedi.

2017 yılında Turquality programına dahil olmaya hak kazanan Weltew Home, süreçten sonra yakaladığı hızlı bir büyüme ivmesini devam ettiriyor. Yenilenen kimliğiyle geçtiğimiz iki yılda, toplam 65 mağazayı faaliyete geçiren marka, 2019 yılı sonuna kadar 70 mağaza sayısına ulaşacak.

"AYDA 2 BİN 400 TAKIM PANEL MOBİLYA ÜRETİYORUZ"

Yüksek teknolojiye sahip makine parkurumuz ve modern üretim tesislerimizle hizmet veriyoruz diyen Mustafa Balcı,"45 bin metre karesi kapalı olmak üzere toplamda 90 bin metrekareden oluşan Weltew Home fabrikamızda her gün üretim yapılıyor. Bursa İnegöl'de yer alan merkezimizde, aylık 2 bin 400 takım panel mobilya, 2 bin 100 takım oturma grubu, bin 700 takım baza, 2 bin 400 adet yatak üretimi gerçekleştiriyoruz" diye belirtti.

TASARIM TESCİLİ İLE MOBİLYA SEKTÖRÜNDE REKABETİ ZORLUYOR

Mobilyada en fazla tasarım tescili alan markaların başında yer alanWeltew Home,2019 yılında 15 yeni koltuk ürününü koleksiyonuna eklerken yıllık cirosunun %65'ini bu yeni ürün gruplarının satışından sağlandı. İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından her yıl düzenlenenİnegöl'ün Yıldızları ödül programında da tescil ödülü alan marka, 2019 yılında 12 adet yeni panel modelini dekoleksiyonuna eklemeyi başardı.