TÜRKİYE BAŞARIYOR

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İlhan Baykan, yaptığı yazılı açıklamada; "Dünyada çok sayıda insana bulaşan ve Dünya Sağlık Örgütü'nün artık Pandemi olarak sınıflandırdığı Covid-19 (Korona) virüsü karşısında bir çok ülke tedbir almada başarısız örnekler sergilerken Türkiye'nin geldiği nokta ve zamanında almış olduğu önlemler sebebi ile özellikle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve ekibine, tüm sağlık personeline Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı olarak teşekkür ediyoruz.

Türkiye'nin başarıyla yürüttüğü bu çalışmalar neticesinde, yeni tip korona virüs salgını ile mücadele konusunda 26 ülke Sağlık Bakanlığımızdan bilgi ve tecrübe paylaşımı talebinde bulundu. Bu da göstermektedir ki devletimiz bu konuda başarılı olmuştur. Bu başarı da tüm halkımızı ve bizleri memnun etmiştir.Aynı zamanda alınan önlemler konusunda Yerel Yönetimleri de vermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyor ve destekliyoruz. Tüm bu mücadeleler kapsamında ekonomik zarara uğramalarına rağmen işyerlerini kapama noktasında özveri ve hassasiyet gösteren kıymetli esnaflarımızın duyarlılığı da takdire şayandır"

TEBİR ALMA KONUSUNDA İHMALİMİZ OLMASIN

"Ancak yapmış olduğumuz gözlemler neticesinde bazı hususları da ifade etmek istiyoruz. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, ilçe belediyelerimizde halkımızın yoğun olarak kullanmış olduğu belediye otobüsleri, halk otobüsleri, şehirler arası otobüsler, metrolar, tramvaylar, köy minibüsleri, AVM ve Terminallerin girişlerinde de en azından dezenfektan bulundurulması gerekmektedir. Yine aynı şekilde işverenlerimizden de fabrika ve işletme girişlerinde dezenfektan bulundurmalarını rica ediyoruz.Yetkililerimin konunun hassasiyetine binaen gereğini yapacağını ümit ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.Son olarak da halkımızdan, alınmış olan tüm kararlara uyma noktasında daha çok hassasiyet göstermelerini arzu ediyor ve bu illetin en az zararla atlatılması için Rabbimize dua ediyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı